«Δεν θέλω να δω τις κόρες μου με τατουάζ» δηλώνει ο Ομπάμα
Δημοσιεύτηκε 28-03-2014 στις 14:06Προβολές: 1367Μπορεί να μην ανήκει στο κόμμα των συντηρητικών Ρεπουμπλικανών, ωστόσο οι απόψεις του Μπαράκ Ομπάμα για τα τατουάζ είναι πέρα ως πέρα συντηρητικές, καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή, είναι εντελώς αντίθετος στο ενδεχόμενο οι κόρες του να κάνουν κάποια στιγμή τατουάζ.

Αυτή τη δήλωση έκανε ο Πλανητάρχης σε εκπομπή αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου που παρουσιάζει η οικοδέσποινα των φετινών βραβείων Όσκαρ, Έλεν ντε Τζένερις. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Ομπάμα στο τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής, έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ τις κόρες τους να μην διανοηθούν ποτέ να «χτυπήσουν» κάποιο τατουάζ επάνω τους. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, τους έχει πει ότι εάν ποτέ κάνουν τατουάζ, τότε θα κάνει και ο ίδιος με τη Μισέλ, ακριβώς το ίδιο σχέδιο και θα το δείξουν σε όλο τον κόσμο.

Όπως τόνισε, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη προειδοποίηση  είναι ικανή να αποτρέψει τις δύο κοπέλες, ηλικίας 16 και 13 ετών, από το να κάνουν στο μέλλον κάποιο τατουάζ στο σώμα τους. Τώρα βέβαια το τι νομίζουν και το τι θα κάνουν οι κόρες του αμερικανού προέδρου δεν το γνωρίζουμε.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η αμερικανική κοινωνία παραμένει ιδιαίτερα συντηρητική, γεγονός που φαίνεται ότι δεν είναι ικανός να αλλάξει ούτε ένας μαύρος πρόεδρος της παράταξης των Δημοκρατικών με τέτοιες απόψεις το 2014…

tattoo obama


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα