ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 4 δωρεάν προσκλήσεις για το 1ο Cyprus International Tattoo Convention
Δημοσιεύτηκε 31-03-2014 στις 23:36Προβολές: 1346Το tattoostudios.gr σε συνεργασία με το 1ο Cyprus International Tattoo Convention σας προσφέρουν 4 ημερήσιες προσκλήσεις για το μεγάλο φετινό tattoo event που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο!


Ευχάριστα τα νέα για τους τατουατζίδες, αφού για πρώτη φορά στα κυπριακά χρονικά πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα διεθνούς εμβέλειας Tattoo Convention, με μεγάλα ονόματα ντόπιων αλλά και ξένων καλλιτεχνών να φιγουράρουν ήδη στη διαρκώς ανανεώσιμη λίστα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το τριήμερο 6, 7 και 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό και σκοπός, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι οι Κύπριοι λάτρεις της τέχνης του τατουάζ «να έρθουν πιο κοντά με τους Ελλαδίτες και ξένους καλλιτέχνες και παράλληλα να παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου».


Εκτός από το χτύπημα καινούριου τατουάζ ή την επιδιόρθωση παλιού, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ικανοποιήσουν πιθανές καινούριες piercing τους ανησυχίες αλλά και να εμπλουτίσουν την κοσμηματοθήκη και τα αξεσουάρ τους μιας και στον χώρο θα λειτουργήσει σχετική καλλιτεχνική μαρκέτα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνιστικό κομμάτι για τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες αλλά και μουσική, after parties και παραστάσεις.Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε LIKE και να κοινοποιήσετε στον τοίχο σας στο Facebook τη σχετική φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει στη σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται εδώ.


Η κλήρωση και η ανακοίνωση των 4 νικητών που θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά.
Αν ζείτε στην Κύπρο και ασχολείστε ή σας αρέσουν τα tattoo δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην βρεθείτε στο κυπριακό convention. Αν ζείτε στην Ελλάδα μπορεί να ξοδέψετε κάτι τι παραπάνω αλλά σε μιάμιση ώρα είστε εκεί. Εμείς πάντως σας προσφέρουμε την είσοδό σας δωρεάν.


cyprus tattoo convention

 

Το tattoostudios.grσε συνεργασία με το 1ο CyprusInternationalTattooConventionσας προσφέρουν 4 ημερήσιες προσκλήσεις για το μεγάλο φετινό tattooevent που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Ευχάριστα τα νέα για τους τατουατζίδες, αφού για πρώτη φορά στα κυπριακά χρονικά πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα διεθνούς εμβέλειας Tattoo Convention, με μεγάλα ονόματα ντόπιων αλλά και ξένων καλλιτεχνών να φιγουράρουν ήδη στη διαρκώς ανανεώσιμη λίστα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το τριήμερο 6, 7 και 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό και σκοπός, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι οι Κύπριοι λάτρεις της τέχνης του τατουάζ «να έρθουν πιο κοντά με τους Ελλαδίτες και ξένους καλλιτέχνες και παράλληλα να παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου».

Εκτός από το χτύπημα καινούριου τατουάζ ή την επιδιόρθωση παλιού, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ικανοποιήσουν πιθανές καινούριες piercing τους ανησυχίες αλλά και να εμπλουτίσουν την κοσμηματοθήκη και τα αξεσουάρ τους μιας και στον χώρο θα λειτουργήσει σχετική καλλιτεχνική μαρκέτα. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνιστικό κομμάτι για τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες αλλά και μουσική, after parties και παραστάσεις.

 

Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε LIKEκαι να κοινοποιήσετε στον τοίχο σας στο Facebook τη σχετική φωτογραφία που έχουμε αναρτήσει στη σελίδα μας στο Facebookπου βρίσκεται εδώ.

Η κλήρωση και η ανακοίνωση των 4 νικητών που θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά.

Αν ζείτε στην Κύπρο και ασχολείστε ή σας αρέσουν τα tattoo δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην βρεθείτε στο κυπριακό convention. Αν ζείτε στην Ελλάδα μπορεί να ξοδέψετε κάτι τι παραπάνω αλλά σε μιάμιση ώρα είστε εκεί. Εμείς πάντως σας προσφέρουμε την είσοδό σας δωρεάν.

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα