Βρετανός κάλυψε ολόκληρο το σώμα του με tattoo και τώρα τα αφαιρεί για να τα ξανακάνει
Δημοσιεύτηκε 03-04-2014 στις 12:23Προβολές: 1361tattoo removal

Πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι ο Βρετανός Matthew Whelan να καταφέρει να ολοκληρώσει ένα από τα όνειρα της ζωής του: να καλύψει ολόκληρο το σώμα του με τατουάζ. Τώρα που το πραγματοποίησε προχωρά ένα βήμα παραπάνω, καθώς όπως λέει, θέλει να σβήσει όλα τα τατουάζ και να ξανακαλύψει το σώμα του με άλλα σχέδια.

Ο 34χρονος Matthew έχει περάσει πραγματικά πάμπολλες ώρες σε tattoo στούντιο προκειμένου να καλύψει όλο του το σώμα με τατουάζ. Μάλιστα έχει «χτυπήσει» τατουάζ ακόμη και στον ένα βολβό του ματιού, ενώ δείγμα της αγάπης του γι’ αυτό που κάνει είναι ότι έχει επίσης αλλάξει και το όνομά του σε «The King of Inkland».

Όπως αναφέρει το πρώτο του tattoo το «χτύπησε» σε ηλικία 16 ετών, κάτι που συνέχισε για περίπου μια εικοσαετία μέχρι σήμερα, σε μια προσπάθεια συμπληρώσει τη συλλογή του.

Πλέον ο στόχος του Βρετανού έχει αλλάξει από τη στιγμή που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο κορμί του ώστε να συνεχίσει τη «συλλογή» του. Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει διαδικασία αφαίρεσης των tattoo με λέιζερ προκειμένου να ανανεώσει τη συλλογή του. Θεωρεί μάλιστα τον εαυτό του ένα έργο τέχνης, το οποίο πρέπει να ανανεώνεται. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει «ύστερα από κάποιο διάστημα η τέχνη είναι παλιομοδίτικη και ο κόσμος επιθυμεί να δει κάτι νέο. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι για τα τατουάζ μου».

Πάμε λοιπόν και πάλι από την αρχή…

tattoo removal

tattoo removal

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα