Το tattoostudios.gr άλλαξε!
Δημοσιεύτηκε 19-12-2013 στις 09:24Προβολές: 1375Αυτές τις γιορτές το tattoostudios.gr αποφάσισε να βάλει την εορταστική του ενδυμασία και να καλωσορίσει το 2014 με μια εντελώς ανανεωμένη εικόνα και περισσότερο, νέο περιεχόμενο. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν συνοπτικά τη νέα ιστοσελίδα του μεγαλύτερου και πληρέστερου ελληνικού καταλόγου για τατουάζ.

 

Ανανεωμένη εικόνα

Αυτό που θα παρατηρήσει ένας παλιός επισκέπτης με μια πρώτη ματιά είναι σίγουρα η ανανεωμένη εικόνα της ιστοσελίδας στο σύνολό της. Παρότι στο παρελθόν το κυρίαρχο χρώμα ήταν το μαύρο, αυτή τη φορά ακολουθήσαμε μια εντελώς διαφορετική «συνταγή» επιλέγοντας το λευκό, το οποίο είναι πιο μοντέρνο, δίνει περισσότερο «αέρα» στο περιεχόμενο και το κάνει παράλληλα πιο ξεκούραστο και ευκολοδιάβαστο. Οι κατηγορίες της ιστοσελίδας, όπως είναι οι χάρτες και όλες οι εσωτερικές σελίδες έχουν υποστεί ανανέωση προς κάτι το πιο όμορφο και λειτουργικό.

 

Περιεχόμενο

Το tattoostudios.gr δημιουργήθηκε προκειμένου να είναι ένας όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένος online οδηγός των ελληνικών στούντιο που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον τομέα του tattoo και του piercing και αυτός θα συνεχίσει να είναι ο κυρίαρχος ρόλος του. Για τον λόγο αυτό φροντίσαμε να αυξήσουμε σημαντικά τον αριθμό των στούντιο που έχουμε στην ιστοσελίδα μας και παράλληλα να επικαιροποιήσουμε τα στοιχεία τους. Μια ακόμη αλλαγή στον τομέα αυτόν είναι η προσθήκη στον κατάλογό μας και των κυπριακών στούντιο, σε μια ξεχωριστή δική τους ενότητα.

Πέρα του κομματιού του καταλόγου φροντίσαμε να προσθέσουμε επίσης άρθρα και ειδήσεις από την Ελλάδα και το διεθνή χώρο, με θεματολογία συναφή πάντα με το τατουάζ και το piercing. Φιλοδοξούμε να κάνουμε το tattoostudios.gr το κορυφαίο portal του χώρου σε Ελλάδα και Κύπρο, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την εγκυρότητα.

Στα πλαίσια αυτά δημιουργήσαμε επίσης μια ξεχωριστή ενότητα για το “Tattoo of the day” το οποίο ξεκινήσαμε το 2013 μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook και το οποίο «αγκαλιάσατε» όλοι.

Επειδή πιστεύουμε και αγαπάμε αυτό που κάνουμε σκοπεύουμε πολύ σύντομα να προχωρήσουμε σε νέες ενότητες και περιεχόμενο, που πιστεύουμε θα βρείτε πολύ ενδιαφέρον.

 

tattoostudios.gr ιστοσελίδα

 

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα