«Έχω το χειρότερο tattoo στις Η.Π.Α.» ισχυρίζεται Αμερικανός, που μάλλον φαίνεται να έχει δίκιο
Δημοσιεύτηκε 10-04-2014 στις 14:55Προβολές: 1381bad tattoo

«America’s Worst Tattoos» ονομάζεται η νέα τηλεοπτική σειρά του αμερικανικού δικτύου TLC, στην οποία οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν τα άσχημά τατουάζ που έχουν στο σώμα τους και στη συνέχεια tattoo artists προχωρούν σε cover ups. Ο Dirk από το Σιάτλ είναι εκείνος που ξεκινά τον κύκλο των εκπομπών, αναφέροντας ότι έχει το χειρότερο τατουάζ στις Η.Π.Α.

Πρόκειται για ένα τατουάζ ενός λουκάνικου με ένα πόδι και μια θηλιά στο λαιμό που «χτύπησε» στο εσωτερικό του δεξιού του ποδιού ο Dirk κάποια χρόνια πριν παντρευτεί. Όπως αναφέρει ο άνδρας στο παρελθόν το συγκεκριμένο τατουάζ ήταν πολύ αστείο, ωστόσο τώρα πλέον που είναι παντρεμένος δεν μπορεί να κατεβάζει το παντελόνι του στα μπαρ. Έτσι είναι δουλειά του Καλιφορνέζου tattoo artist Jeremy Swan να προχωρήσει σε cover up του παλιού σχεδίου.

 

Υπάρχει και συνέχεια

Η ιστορία ωστόσο δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο Dirk έχει και άλλα αντίστοιχης καλλιτεχνικής «αξίας» τατουάζ στο σώμα του. Ανάμεσα σε αυτά είναι εκείνο που απεικονίζει έναν δεινόσαυρο στο στήθος του να τρώει ένα μεγάλο κομμάτι χοιρινού, με τη θηλή του Dirk να σχηματίζει την άκρη του κομματιού κρέατος για «μεγαλύτερο ρεαλισμό»…   

Όπως αναφέρει ο Dirk, θεωρεί ότι ο δεινόσαυρος είναι πολύ καλός, παρότι δεν θυμάται πως ακριβώς βρέθηκε το συγκεκριμένο σχέδιο επάνω στο στήθος του.

Εντωμεταξύ η άλλη του θηλή είναι εντελώς μαύρη. Όπως εξηγεί ο ίδιος, αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός χαμένου στοιχήματος με έναν φίλο του για το ποιος από τους δύο θα παντρευόταν πρώτος.

bad tattoo

bad tattoo

bad tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα