Τατουάζ στα ελληνικά για τη σεξοβόμβα-μοντέλο Λαρίσα Ρικέλμε
Δημοσιεύτηκε 11-04-2014 στις 12:48Προβολές: 1620riquelme tattoo

Τατουάζ με μια ελληνική φράση στο λαιμό της «χτύπησε» η Λαρίσα Ρικέλμε, μοντέλο και ηθοποιός από την Παραγουάη, που έχει γίνει γνωστή στους ποδοσφαιρόφιλους, και όχι μόνο, για τις σέξι εμφανίσεις της στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Μετά από μια μικρή περίοδο «ξεκούρασης» από τα διεθνή ΜΜΕ η Λαρίσα ξαναχτυπά με το νέο της tattoo, το οποίο είναι μάλιστα γραμμένο στα ελληνικά. Το σέξι μοντέλο είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το τατουάζ της σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν προσκεκλημένη στη χώρα της.

Ευτυχώς που οι Παραγουανοί και γενικότερα οι περισσότεροι ισπανόφωνοι δεν γνωρίζουν ελληνικά, γιατί η φράση που επέλεξε

να χτυπήσει στο λαιμό της η Λαρίσα, «χάθηκε» κάπου στη μετάφραση.

Πιο συγκεκριμένα η φράση αναφέρει «Κατακτήσει τον κόσμο» και δεν μας δίνει και πολλά στοιχεία για το ήθελε να γράψει και το τι πιστεύει ότι έγραψε τελικά η ίδια στο λαιμό της.

Οι γλωσσομαθείς μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη στο YouTube και να μας πληροφορήσουν κι εμάς ίσως για το τι εννοούσε η ίδια και ο tattoo artist που κλήθηκε να πραγματοποιήσει το τατουάζ.

 

 
riquelme tattoo

 

 

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα