Διαφημιστείτε με τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 17-04-2014 στις 14:12Προβολές: 1384Ο κλάδος της διαφήμισης αναζητά πάντα πρωτότυπους τρόπους προκειμένου να περάσει τα μηνύματά του στο καταναλωτικό κοινό. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα των διαθέσιμων μέσων και τα τατουάζ. Μια τέτοια περίπτωση είναι ενός Βραζιλιάνου, ο οποίος μάλιστα πουλάει χώρο διαφήμισης στο σώμα του για τατουάζ σε ενδιαφερόμενους.

Ο 49χρονος Έντσον Απαρεσίντου Μπορίμ έχει μέχρι στιγμής «χτυπήσει» 49 διαφορετικά σχέδια τατουάζ σε όλο του το σώμα και κυρίως στην πλάτη του. Μάλιστα κυκλοφορεί ημίγυμνος στους δρόμους της πόλης καταγωγής του Ταμπάνι, στην πολιτεία του Σάο Πάολο, προκειμένου να δείξει τα τατουάζ-διαφημίσεις πάνω στο σώμα του. Επιπλέον, στο προσεχές μέλλον ο Βραζιλιάνος πάει για το «μεγάλο κόλπο» με ένα τατουάζ μεγάλης εταιρείας που θα «χτυπήσει» σύντομα στο μέτωπό του.

Όσο για τις χρεώσεις, αυτές, κυμαίνονται στα επίπεδα των 17-135 ευρώ το μήνα, ανάλογα φυσικά με το μέγεθος και το μέρος του σώματος, στο οποίο βρίσκεται το tattoo.

Θα ρωτήσει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος πελάτης δεν πληρώνει… Στην περίπτωση αυτή το τατουάζ σβήνεται με ένα τεράστιο «Χ».

brasil tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα