Αλλάζει ζωή και σβήνει τα tattoo της η Πάμελα Άντερσον
Δημοσιεύτηκε 22-04-2014 στις 12:05Προβολές: 1378pamela tattoo

Το τατουάζ με το αγκαθωτό συρματόπλεγμα στο μπράτσο της  Πάμελας Άντερσον που «χτύπησε» για τις ανάγκες του πρώτου πρωταγωνιστικού της ρόλου, αποτέλεσε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Αμερικανίδας πληθωρικής ηθοποιού για πολλά χρόνια. Ωστόσο στα πλαίσια της αλλαγής της εικόνας της που έχει ξεκινήσει, φαίνεται ότι αποφάσισε να το αφαιρέσει.

Η πρώην σεξοβόμβα του Baywatch φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία σβησίματος του συγκεκριμένου τατουάζ που έχει στο αριστερό της μπράτσο με λέιζερ. Το τατουάζ το έκανε το 1995, λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας “Berb Wire”, στην οποία υπήρξε η κεντρική πρωταγωνίστρια.

Πολλά ωστόσο φαίνεται να έχουν αλλάξει στη ζωή της Πάμελα από τότε. Η Πάμελα Άντερσον που πλέον διανύει το 46ο έτος της ηλικίας της είναι μητέρα δύο παιδιών και φαίνεται ότι βρίσκεται σε μια διαδικασία αλλαγής της γενικότερης εικόνας με την οποία την είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Μέσα στα πλαίσια της αλλαγής αυτή προχώρησε πριν λίγα χρόνια σε επέμβαση αφαίρεσης μέρους της σιλικόνης από το στήθος της και τώρα στο σβήσιμο του τατουάζ.

Όπως ανέφερε η ίδια η ηθοποιός, δεν αποφάσισε να αφαιρέσει το τατουάζ για να αποδείξει ότι είναι καλή μητέρα, όπως κατηγορήθηκε από πολλούς, καθώς η ίδια θεωρεί ότι όσοι έχουν τατουάζ είναι το ίδιο σωστοί γονείς με όσους δεν έχουν. Ωστόσο ανέφερε ότι πιστεύει πλέον ότι λόγω της ηλικίας της, το συγκεκριμένο τατουάζ στο σημείο όπου βρισκόταν δεν την κολακεύει.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάμελα προχωρά σε κάποια παρέμβαση πάνω σε ένα παλιό της τατουάζ. Μετά το διαζύγιό της το 1998 με τον Τόμι Λι, αποφάσισε να μετατρέψει το όνομα “Tommy” στο δάχτυλό της σε “Mommy” (μαμά). Ευτυχώς τότε η αλλαγή ήταν σχετικά εύκολη.

pamela tattoo

pamela tattoo

pamela tattoo

pamela tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα