Παρουσίαση: IRONBRUSH TATTOO STUDIO
Δημοσιεύτηκε 24-04-2014 στις 12:59Προβολές: 1458ironbrush tattoo

Μια άριστη επιλογή για τους Αθηναίους (και όχι μόνο) λάτρεις του τατουάζ και του piercing αποτελεί το Ironbrush Tattoo Studio. Πριν από λίγο καιρό επισκεφθήκαμε το κατάστημα και είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Dobi μαζί με το υπόλοιπο Ironbrush Tattoo Crew και να μιλήσουμε μαζί τους.

Το στούντιο άνοιξε ουσιαστικά τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2010 και πριν από λίγους μήνες μεταφέρθηκε σε έναν νέο, πανέμορφο και μεγάλο χώρο. Το κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κηφισίας 63, κοντά στη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το στούντιο βρίσκεται λοιπόν σε έναν κεντρικό δρόμο της Αθήνας, πολύ κοντά στο κέντρο και γενικότερα σε ένα σημείο με εύκολη πρόσβαση με το αυτοκίνητο ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πρόκειται πραγματικά για έναν πολύ προσεγμένο χώρο σε ότι αφορά τη διακόσμηση, την καθαριότητα και τη λειτουργικότητα του στούντιο. Το Ironbrush Tattoo Studio είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πιο μεγάλα στούντιο του είδους του που έχουμε επισκεφθεί, με πολλούς άνετους και λειτουργικούς χώρους, κάτι όμως που ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει αρνητική επίδραση στην ατμόσφαιρα που επικρατεί και η οποία είναι ζεστή και φιλική. Μια τέτοια όμορφη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα σίγουρα αναζητά ο επισκέπτης ενός tattoo studio, ιδιαίτερα εκείνοι που μπορεί να μην χαίρονται πολύ με την ιδέα της βελόνας πάνω στο δέρμα τους.

 

Οι άνθρωποι

Την ατμόσφαιρα φυσικά «θερμαίνει» σε μεγάλο βαθμό και η παρουσία των ανθρώπων που στελεχώνουν το στούντιο και οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους και τον κόσμο που τους εμπιστεύεται για τα tattoo και piercings με απόλυτο επαγγελματισμό. Ο Dobi, ο οποίος είναι γεννημένος στη Σόφια είναι ήδη ένας καταξιωμένος tattoo artist και ο ιδιοκτήτης του στούντιο.

Μαζί του, όσον αφορά τα tattoo, βρίσκονται επίσης δύο νέοι και ιδιαίτερα ταλαντούχοι καλλιτέχνες, η Ελισάβετ και ο Uncl Paul. Και οι δύο έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστοί στον χώρο και λόγω της ποιοτικής δουλειάς τους να αποκτήσουν γρήγορα πολλούς προσωπικούς fans. Την ομάδα των καλλιτεχνών συμπληρώνει ο έμπειρος Jak, ο οποίος ασχολείται χρόνια με το piercing και έχει την ευθύνη της συγκεκριμένης δύσκολης και απαιτητικής δουλειάς στο Ironbrush Tattoo.

Δεν πρέπει φυσικά να παραλείψουμε τον Ανδρέα, από το Inksane Team, ο οποίος έχει αναλάβει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων. Στα πλαίσια αυτά διοργανώνει events του χώρου και φέρνει κάθε χρόνο στην Ελλάδα πολλούς καταξιωμένους tattoo artists από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο ως guests στο στούντιο και στα διάφορα events που διοργανώνει.

ironbrush tattoo

Από αριστερά: Jak, Ανδρέας, Dobi, Ελισάβετ, Uncl Paul

 

Φαντασία, τέχνη και ταλέντο

Το έργο του κάθε καλλιτέχνη μιλάει πραγματικά από μόνο του. Τόσο ο Dobi, όσο η Ελισάβετ και ο Uncl Paul είναι σε θέση να «χτυπήσουν» στο σώμα σας οποιοδήποτε σχέδιο εσείς επιλέξετε και να το υλοποιήσουν σε χρώμα ή σε μαύρο μελάνι. Όλα επιτρέπονται, όσο απλά ή πολύπλοκα νομίζετε ότι είναι τα σχέδια που θέλετε. Προτείνουμε μάλιστα να δώσετε στους καλλιτέχνες τις βασικές κατευθύνσεις για το τι περίπου θέλετε ή έχετε φανταστεί και στη συνέχεια να τους αφήσετε να δημιουργήσουν οι ίδιοι με βάση την εμπειρία και το ταλέντο τους. Είμαστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. 

 

ironbrush tattoo

 

Οι καλλιτέχνες του Ironbrush Tattoo Studio

 

Dobi

Ο Dobi είναι ο ιδιοκτήτης του Ironbrush Tattoo. Η καταγωγή του είναι από τη Βουλγαρία, αλλά μεγάλωσε στην Ιταλία. Τελικά εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, όπου έφτιαξε την οικογένειά του και άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τατουάζ. Ασχολείται κυρίως με ρεαλιστικό και σουρεαλιστικό σχέδιο και αγαπά τα σχέδια με μαύρο μελάνι και αποχρώσεις του γκρι.

 

Jak

Μισός Έλληνας και μισός Ιρλανδός είναι ο Jak, ο οποίος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλα τα piercing του Ironbrush Tattoo. Ο Jak έχει μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο γι’ αυτό θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα στα επαγγελματικά του χέρια, σε όποιο σημείο του σώματος και αν θέλετε να κάνετε το επόμενό σας piercing. Συνεργάζεται με το στούντιο εδώ και 3 περίπου χρόνια.

 

Ελισάβετ

Η Ελισάβετ ασχολείται με το tattoo και είναι πραγματικά μια από τις πιο ταλαντούχες νεαρές καλλιτέχνιδες που θα βρείτε στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Κατά κύριο λόγο ασχολείται με ρεαλιστικά tattoo, δουλεύει με χρώμα, αλλά αγαπά περισσότερο να δουλεύει με μαύρο και αποχρώσεις του γκρι. Με το στούντιο συνεργάζεται τους τελευταίους πέντε περίπου μήνες.

 

Uncl Paul

O Uncl Paul αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στο Ironbrush Tattoo Crew καθώς συνεργάζεται με το στούντιο κάτι παραπάνω από δύο μήνες. Είναι νεαρός καλλιτέχνης, αλλά πολύ ταλαντούχος. Ασχολείται περίπου 4 χρόνια ως tattoo artist έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από το Anacoda Tattoo στη Ραφήνα που πλέον δεν βρίσκεται σε λειτουργία. Αγαπά το χρώμα, τις γραμμές και τα urban σχέδια.  

 

ironbrush tattoo

ironbrush tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα