Κατηγορούμενος για φόνο ζητά να αφαιρέσει τατουάζ με τη λέξη “MURDER” από το λαιμό του
Δημοσιεύτηκε 28-04-2014 στις 12:46Προβολές: 1392murder tattoo

Κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει ένας νεαρός άνδρας στο Κάνσας των Η.Π.Α., ο οποίος θέλει να σβήσει από το λαιμό του ένα tattoo που αναφέρει τη λέξη “MURDER” (φόνος), ανάστροφα, πριν ξεκινήσει η δίκη, καθώς φοβάται μήπως δημιουργήσει προκατάληψη στους ενόρκους.

Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Jeffrey Wade-Chapman και φέρεται ότι πιθανότατα δολοφόνησε τον Damon Galyardt το Νοέμβριο του 2011. Παρότι ο νόμος επιτρέπει στον κατηγορούμενο να καλύψει το τατουάζ με κάποιο ρούχο που μπορεί να φορέσει στο λαιμό του, αυτός ζητά την αφαίρεση ή την κάλυψη του τατουάζ.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ο δικηγόρος του Chapman, το τατουάζ είναι πολύ μεγάλο για να καλυφθεί με ρούχα και γι’ αυτό θα πρέπει να αφαιρεθεί πριν τη δίκη του κατηγορουμένου.

 

Δυσκολίες στην αφαίρεση του τατουάζ

Σύμφωνα με τη νομοθεσία που ισχύει στην πολιτεία του Κάνσας, η πραγματοποίηση και η αφαίρεση τατουάζ μπορούν να πραγματοποιούνται μόνο σε αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις όπως σε tattoo studio, κάτι που αποκλείει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της εργασίας μέσα στις εγκαταστάσεις της φυλακής όπου κρατείται ο Chapman. Επιπλέον, η αστυνομία της κομητείας του Barton έχει ανακοινώσει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να μεταφέρει τον κατηγορούμενο σε κάποιο στούντιο.

Σύμφωνα με τον κ. Kurt Kerns, δικηγόρο του κατηγορούμενου: «το γεγονός ότι το τατουάζ γράφει MURDER κατά μήκος του λαιμού του Chapman, είναι άσχετο με την υπόθεση της δίκης και σίγουρα θα δημιουργήσει προκατάληψη στους ενόρκους προς το πρόσωπο του κατηγορούμενου. Ο κος Chapman ζητά από το δικαστήριο να μην γίνει καμία αναφορά για το τατουάζ στη δίκη και επιπλέον να του επιτραπεί να το καλύψει με κάποιον τρόπο».

Εκτός από τη λέξη “MURDER” ο κατηγορούμενος έχει κι άλλο ένα τατουάζ στο πρόσωπό του. Πιο συγκεκριμένα, κάτω από το δεξί του μάτι έχει ένα μαύρο δάκρυ.

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα