Διαβάστε το 5ο τεύχος του GreekTattoo Magazine δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 06-05-2014 στις 18:16Προβολές: 1345GreekTattoo Magazine issue 5 - March 2013

 

Φίλοι του tattoo και του piercing γεια σας και αυτό το μήνα.

Διαβάζεται το τεύχος Μαΐου του ηλεκτρονικού μας περιοδικού, με τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις ειδήσεις που ετοίμασε για εσάς η ομάδα του tattoostudios.gr και του GreekTattoo Magazine.

Ανάμεσα λοιπόν στα κείμενα αυτού του μήνα ξεχωρίζουν σίγουρα οι συνεντεύξεις δύο νέων και ιδιαίτερα ικανών καλλιτεχνών από την επαρχία: του Βασίλη “Moral” (Moral Tattoo Studio) και το Χρήστου Γαληρόπουλου (Blackline Tattoo Studio), γιατί σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ιδιαίτερα ικανοί tattoo artists και εμείς φροντίζουμε να τους προσεγγίζουμε και να τους παρουσιάζουμε μαζί με την ομάδα και το στούντιό τους.

Επιπλέον σας παρουσιάζουμε και μια αποκλειστική συνέντευξη με έναν διακεκριμένο ξένο καλλιτέχνη, τον David Rudzinski, ο οποίος βρέθηκε τον περασμένο μήνα στην Ελλάδα και δέχθηκε να απαντήσεις στις ερωτήσεις μας.

Από το τρέχον τεύχος ξεκινάμε επίσης μια νέα σταθερή στήλη, που θα σας παρουσιάζουμε κάθε μήνα και η οποία έχει σχέση με τη μουσική και το tattoo. Πιστεύουμε ότι θα την βρείτε άκρως ενδιαφέρουσα και ότι θα γίνεται κάθε μήνα σταθεροί αναγνώστες της.

Τέλος θα επιθυμούσαμε ακόμη μια φορά να ζητήσουμε και τη δική σας συνδρομή στο έργο μας. Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια κοινότητα ανθρώπων που αγαπούν και ασχολούνται με το tattoo και το piercing δημιουργήσαμε το Tattoo Forum (www.tattoostudios.gr/forum). Περιμένουμε λοιπόν την ενεργή συμμετοχή σας στο Forum και παράλληλα περιμένουμε πάντα τα σχόλια και τις προτάσεις σας ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο info@tattoostudios.gr

Καλό διάβασμα!

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Μαϊου 2014 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 5 - March 2013


)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα