Το Ritual Tattoo Studio στο Battle 8
Δημοσιεύτηκε 23-12-2013 στις 09:13Προβολές: 1789ritual tattoo ΖωγράφουΞεχωριστή παρουσία στο fight show «The Battle 8», το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 είχε η ομάδα του Ritual Tattoo Studio.

Το στούντιο που έχει την έδρα του στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα, βρέθηκε στη σημαντική αυτή διοργάνωση που διοργανώθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο με δικό της stand προκειμένου να παρουσιάσει δείγμα της δουλειάς των καλλιτεχνών της και φυσικά να παρακολουθήσει μαζί με τους υπόλοιπους θεατές το ιδιαίτερα ενδιαφέρον αθλητικό γεγονός.

 

Θριαμβευτής ο «Mighty Mike»

Αγωνιστικά, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ήταν μια ημερομηνία ορόσημο για την πυγμαχία στην Ελλάδα, καθώς ο κάτοχος δύο παγκόσμιων τίτλων Μιχάλης Αρναούτης, με καριέρα 14 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες, επέστρεψε στην Ελλάδα, με σκοπό να δώσει τον πρώτο του αγώνα επαγγελματικής πυγμαχία μπροστά σε ελληνικό κοινό.

Ο «Mighty Mike» δεν απογοήτευσε το κοινό καθώς επικράτησε στον σημαντικότερο αγώνα της εκδήλωσης του Kahka Avetisian, πραγματοποιώντας μάλιστα νοκ άουτ στον τέταρτο γύρο του αγώνα.

 

ritual tattoo Ζωγράφουritual tattoo Ζωγράφουritual tattoo Ζωγράφουritual tattoo Ζωγράφουritual tattoo Ζωγράφου

 

arnaoutis battle 8

 

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα