Καλύψατε το σώμα σας με tattoo; Μήπως ήρθε η ώρα και για τα δόντια;
Δημοσιεύτηκε 26-05-2014 στις 13:21Προβολές: 1383dental tattoo

Τα τατουάζ στα δόντια εμφανίζουν αναπτυσσόμενο ενδιαφέρον  το τελευταίο διάστημα, καθώς όλο και περισσότεροι σπεύδουν να διακοσμήσουν το στόμα τους με κάποιο αγαπημένο σχέδιο ή λογότυπο ποδοσφαιρικής ομάδας, χαρακτήρα καρτούν κλπ.

Παρά τις προσπάθειες αρκετών οδοντιάτρων, δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμη κάποια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική προκειμένου να γίνει τατουάζ σε ένα υγιές δόντι. Για τον λόγο αυτό, οι θήκες των δοντιών αποτελούν αυτή τη στιγμή την κατάλληλη εναλλακτική λύση, εμφανίζοντας μάλιστα αρκετά πλεονεκτήματα.

Στις Η.Π.Α. ένα τέτοιο τατουάζ κοστίζει περίπου $75 με $200, συν φυσικά τα έξοδα της θήκης και της διαδικασίας τοποθέτησης από τον γιατρό. Εφόσον όμως η διαδικασία πραγματοποιείται μακριά από το στόμα σε μια ψεύτικη θήκη, ένα είναι σίγουρο: ότι ο πελάτης γλυτώνει τουλάχιστον τον πόνο, όσο μικρός ή μεγάλος και αν έπρεπε να είναι κανονικά αυτός.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη τεχνική δεν είναι νέα. Το πρώτο τατουάζ αυτού του είδους πραγματοποιήθηκε πριν περίπου 20 χρόνια στο Κονέκτικατ των Η.Π.Α. όταν ένας πελάτης ενός τοπικού οδοντιατρικού εργαστηρίου  ζήτησε την εικόνα ενός αυτοκινήτου μάρκας Κορβέτ πάνω στη νέα θήκη του δοντιού του.

 

dental tattoo

 

Η διαδικασία

Η συγκεκριμένη διαδικασία ξεκινά όπως ακριβώς ξεκινά αντίστοιχα η δημιουργία μιας θήκης δοντιού. Ο οδοντίατρος παίρνει ένα αποτύπωμα του δοντιού όπου θα τοποθετηθεί η θήκη και στη συνέχεια ο οδοντοτεχνίτης με βάση αυτό, δημιουργεί τη θήκη. Στο σημείο εκείνο έρχεται η ώρα που πρέπει να προστεθεί το tattoo, καθώς στη συνέχεια η θήκη θερμαίνεται στους 212 βαθμούς και όταν κρυώσει είναι έτοιμη προς χρήση στο στόμα του ενδιαφερόμενου.

Ένας πελάτης από εκείνους που έχουν εδώ και αρκετά χρόνια υποβληθεί με επιτυχία στη διαδικασία είναι ο Αμερικανός Tim Miller, ο οποίος τονίζει πως: «σχεδόν όλοι έχουν πάνω τους κάποιο τατουάζ, κάτι που σημαίνει ότι τα τατουάζ δεν είναι πλέον τόσο μοναδικά και εντυπωσιακά, όπως συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια. Αυτός είναι άλλωστε και ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Tim επέλεξε να υλοποιήσει την απόφασή του για ένα τατουάζ στο δόντι του.

 

dental tattoo

dental tattoo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα