Στην τελική ευθεία το Cyprus International Tattoo Convention
Δημοσιεύτηκε 29-05-2014 στις 13:34Προβολές: 1330Cyprus tattoo convention

Λίγες μέρες επέμειναν μόνο μέχρι την έναρξη του 1ου Cyprus International Tattoo Convention, της μεγάλης γιορτής της tattoo που θα πραγματοποιηθεί στις 6-7-8 Ιουνίου στη Λεμεσό.

Είναι λογικό οι προετοιμασίες από τους διοργανωτές να κορυφώνονται αυτές τις ημέρες, προκειμένου να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης, που αναμένεται να προσελκύσει πολλούς Κύπριους και ξένους λάτρεις της τέχνης του tattoo.

Οι συμμετοχές πάντως καλλιτεχνών και στούντιο είναι πάρα πολλές, ενώ πολυάριθμες είναι επίσης και οι εταιρείες με υλικά για τατουάζ, ρουχισμό, κρέμες και λοιπά αξεσουάρ που σχετίζονται με το τατουάζ και οι οποίες θα δώσουν και αυτές το παρόν στο Convention της Κύπρου.

Πέρα από το καθαρά εκθεσιακό μέρος, η εκδήλωση περιλαμβάνει και ένα πλήθος side events, όπως διαγωνισμοί τατουάζ, παρουσιάσεις πολεμικών τεχνών, body painting, συγκροτήματα που θα τραγουδήσουν live κλπ.

Παρουσίαση και φωτορεπορτάζ θα σας παρουσιάσουμε στο tattoostudios.gr μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, καθώς και στο GreekTattoo Magazine.

Φροντίστε να μην ξεχάσετε το ραντεβού σας με το Cyprus Tattoo Convention.

 

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Convention και τη λίστα των καλλιτεχνών και στούντιο που θα λάβουν μέρος σε αυτό.

 

Πατήστε εδώ αν θέλετε να κερδίσετε 4 ημερήσιες προσκλήσεις για την εκδήλωση, προσφορά του Cyprus International Tattoo Convention στους φίλους του tattoostudios.gr

 

Cyprus tattoo convention

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα