«Πόρτα» από αεροπορική εταιρεία στους Panteon Rococo, λόγω τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 30-05-2014 στις 14:10Προβολές: 1366rococo tattoo

Αναστάτωση στο συγκρότημα Panteon Rococo, φραστικές αντιπαραθέσεις και την παρέμβαση των αρχών προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η απόφαση των μελών των μεξικανικών αερογραμμών Interjet να μην επιτρέψουν την είσοδο του μουσικού group σε αεροσκάφος της εταιρείας, λόγω τατουάζ.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη του πληρώματος ζήτησαν από δύο μέλη του μεξικανικού συγκροτήματος να καλύψουν με κάποιο ύφασμα τα χέρια τους, τα οποία έχουν τατουάζ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο.

Όπως ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι της Interjet, υπάρχει ρητή πολιτική της εταιρείας σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Φυσικά τα μέλη του συγκροτήματος αρνήθηκαν να δεχτούν την παράλογη αυτή απαίτηση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τεταμένο κλίμα και φραστικός καυγάς ανάμεσα στις δύο πλευρές έως την παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία έπεισε τελικά τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας να παρακάμψουν λίγο την προβλεπόμενη διαδικασία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Ciudad Juarez στο Βόρειο Μεξικό, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος στη χώρα. Τα μέλη των Panteon Rococo χαρακτήρισαν «ντροπιαστικό» το περιστατικό, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν θα πρέπει να γίνονται διακρίσεις σε ανάλογα ή ακόμη και σε πιο σοβαρά ζητήματα.

Πάντως η αεροπορική εταιρεία έσπευσε να απολογηθεί για το συμβάν, αναφέροντας ότι είναι κατά οποιαδήποτε οικονομική, φυσικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και άλλου είδους διάκρισης. Πρόσθεσε επιπλέον ότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν οι υπεύθυνοι υπάλληλοι που πραγματοποίησαν το «λάθος» και πως έχουν ήδη ληφθεί «προληπτικά και διορθωτικά μέτρα», ότι και αν σημαίνει αυτό…

 

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα