Τα χειρότερα τατουάζ των αστέρων του Χόλυγουντ
Δημοσιεύτηκε 04-06-2014 στις 14:31Προβολές: 1411Το να είσαι αστέρας του Χόλυγουντ δυστυχώς δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι έχεις και γούστο ή καλό tattoo artist για τα τατουάζ σου. Ας δούμε μερικές περιπτώσεις διάσημων ηθοποιών και τα σχέδια που έχουν πάνω στο σώμα τους.

Σε αρκετές περιπτώσεις τα τατουάζ είναι τόσο κακά που δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς τι απεικονίζουν, αν κάποιος δεν σε έχει ενημερώσει νωρίτερα. Όταν αυτό μάλιστα το γεγονός συνδυάζεται και με ένα χαζό θέμα ή αποτελεί αντικείμενο αντιγραφής από κάποιο άλλο τατουάζ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα, κάνοντας κάποιους διάσημους πραγματικά κακόγουστους.

Μερικές φορές απορεί κανείς τουλάχιστον με τα λεφτά που βγάζουν, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρουν έναν αξιόλογο tattoo artist στο Χόλυγουντ…

Μήπως οι Έλληνες επαγγελματίες που αναζητούν αυτή τη στιγμή κάποιο μέρος προκειμένου να ανοίξουν ένα νέο στούντιο να σκεφτούν σοβαρά την περίπτωση αυτή;

 

Οι καλλιτέχνες…

Ο πυγμάχος και ηθοποιός Mike Tyson είχε γίνει γνωστός και για το tribal τατουάζ στο πρόσωπό του, το οποίο όπως ανέφερε τελικά αφαίρεσε με χειρουργική επέμβαση, όταν το βαρέθηκε. Το συγκεκριμένο τατουάζ το ξαναείδαμε στο πρόσωπο πρωταγωνιστή της ταινίας Hangover λίγα χρόνια αργότερα. Το γεγονός αυτό είχε μάλιστα προκαλέσει νομικές εξελίξεις ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας και στον tattoo artist του Tyson, λόγω της αντιγραφής του σχεδίου…

hangover tattoo

Mike Tyson tattoo

Ο Chris Brown σκέφτηκε να αποτυπώσει το πρόσωπο της Rihanna πάνω του και πιο συγκεκριμένα στο λαιμό του, πράγμα που τελικά έπραξε. Ωστόσο η εικόνα μάλλον απέχει πολύ από την όψη της όμορφης Αμερικανίδας.

tattoo

Η Kesha είναι γενικότερα γνωστή για τα πολλά τατουάζ της, ωστόσο αυτό που έχει στο εσωτερικό των χειλιών της «κλέβει» σίγουρα την «παράσταση». Ευτυχώς που δεν είναι εύκολα ορατό, γιατί σίγουρα δεν πάει για «Όσκαρ».

kesha tattoo

Η Miley Cirus πριν λίγα χρόνια αποφάσισε να χτυπήσει τη λέξη «LOVE» στο εξωτερικό μέρος του αυτιού της. Δεν θα την χαρακτηρίζαμε κακή ιδέα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν να έγινε πρόχειρα από κάποιον κρατούμενο, χωρίς τις απαιτούμενες γνώσεις και τον εξοπλισμό, σε φυλακή.

tattoo

Ο Winnie the Pooh είναι το θέμα του τατουάζ που επέλεξε η Kate Gosselin, ως ανάμνηση του γεγονότος ότι έγινε μαμά.

tattoo

Αντιγραφή του τατουάζ της Rihanna αποτελεί αυτό που έκανε η Lindsay Lohan στο δάχτυλό της πριν λίγα χρόνια. Πρόκειται για το ίδιο δάχτυλο, όπου αναγράφεται «Shhh…».

tattoo

tattoo

Η Hayden Panettiere είχε κάθε πρόθεση να πρωτοτυπήσει, αλλά ο καλλιτέχνης που της «χτύπησε» το τατουάζ δεν ήξερε καλά ιταλικά. Έτσι πρόσθεσε ένα επιπλέον “i” στη φράση «Vivere Senza rimpianti» (ζήσε χωρίς να μετανιώνεις), κάνοντας το: «Vivere Senza rimipianti».


tattoo

Στο πλευρό της Scarlett Johansson υπάρχει ένα πέταλο αλόγου με τη φράση «Lucky You» (Τυχερέ). Τώρα ποιος είναι ο τυχερός δεν έχουμε μάθει. Ίσως ο καλλιτέχνης που της το έφτιαξε και που πληρώθηκε αδρά για το αριστούργημα αυτό.


tattoo

Η Megan Fox δήλωνε πάντα μεγάλη θαυμάστρια της Marilyn Monroe. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να «χτυπήσει» στο χέρι της το πρόσωπο της μεγάλης σταρ. Ευνόητος ήταν επίσης ο λόγος για τον οποίο τελικά αποφάσισε να αφαιρέσει το τατουάζ μετά από λίγο καιρό.


tattoo

Τέλος η Sinead O’Connor, θέλησε να περάσει κάποιο θρησκευτικό μήνυμα στον κόσμο με το τατουάζ του Ιησού στο στήθος της. Μάλλον ούτε η πρόθεση, ούτε και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα μπορούν να χαρακτηριστούν εντυπωσιακά.

tattoo


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα