Μια εβδομάδα χωρίς το Σάββα...
Δημοσιεύτηκε 24-12-2013 στις 08:39Προβολές: 1444Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός. Σαν χθες φαντάζει δυστυχώς η ημέρα εκείνη που ο χώρος του ελληνικού tattoo έχασε έναν μεγάλο καλλιτέχνη, τον Σάββα Παπανικολάου. Το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου ο «Σαβασίτο» όπως ήταν γνωστός στους φίλους, άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας την οικογένειά του και πολύ κόσμο που τον γνώριζε συντετριμμένο από την είδηση του άδικου χαμού του.

Η κηδεία του Σάββα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο τρίτο νεκροταφείο της Νίκαιας και φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον θαυμάσιο αυτό καλλιτέχνη και ακόμη πιο θαυμάσιο άνθρωπο.

Ο Σάββας υπήρξε ο ιδρυτής του ομώνυμου στούντιο για tattoo «Savas Tattoo» στην περιοχή του Αιγάλεω. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας του θανόντα στα κοινωνικά δίκτυα, το στούντιο πλέον δυστυχώς θα σταματήσει τη λειτουργία του. Επισημαίνεται παράλληλα ότι σε περίπτωση που κάποια τατουάζ έχουν μείνει στη μέση, οι πελάτες του στούντιο θα πρέπει να απευθυνθούν κάπου αλλού για την ολοκλήρωσή τους.

Η οικογένεια καλεί τον κόσμο να σεβαστεί το βαρύ της πένθος και τη μνήμη του Σάββα.

 

RIP Σάββα

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα