5 Μικρά και διακριτικά Tattoo
Δημοσιεύτηκε 04-06-2014 στις 22:02Προβολές: 1390Ένα μικρο και διακριτικό tattoo είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή για το πρώτο μας τατουάζ. Εκτός από το ότι μας βοηθάει να εξοικειωθούμε με την ιδέα της βελόνας και ενός καινούριου σχεδίου πάνω μας, προσθέτει και μια όμορφη πινελιά στο στυλ μας.

Για να είναι ένα tattoo  διακριτικό, εκτός από το σχέδιο που θα πρέπει να είναι σχετικά μικρό, μεγάλο ρόλο παίζει και το μέρος του σώματος που θα το κάνετε. Το ediva.gr είναι εδώ για να σας δώσει μερικές ιδέες για διακριτικά και όμορφα tattoo

"Λευκά tattoo" ή Scarification (Τι είναι το Scarification;)

Μια πολύ καλή επιλογή αν θέλετε ένα πραγματικά διακριτικό και ιδιαίτερο τατουάζ σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος σας επιλέξετε να το κάνετε. Δεν είναι έντονο χρωματικά και αυτό το κάνει πολύ σικάτο ανεξάρτητα από το μέγεθος του.

scarification

 

Τατουάζ στα δάχτυλα

Μικρά διακριτικά tattoo που μας δίνουν στυλ και στολίζουν και αναδεικνύουν τα δάχτυλα και τα χέρια μας. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε και tattoo δαχτυλίδι που είναι κι αυτό μια πολύ καλή επιλογή.

finger tattoo

 

Tattoo στον αστράγαλο

Ένα μικρό τατουάζ στον αστράγαλο μπορεί να προσθέσει πόντους στο συνολικό στυλ μας και να παραμείνει σικάτο!

tattoo αστράγαλος

 

Τατουάζ πίσω από το αυτί

Είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή για ένα σικάτο και διακριτικό τατουάζ. Μπορούμε να το κρύψουμε με τα μαλλιά μας όποια στιγμή θέλουμε ενώ παράλληλα στολίζει παραπάνω το αυτί μας όταν φοράμε σκουλαρίκια! Μπορείτε να κάνετε ένα διακριτικό σχέδιο σε αυτό το σημείο αλλά να γράψετε και μια έξυπνη φράση!

τατουαζ στο αφτί

 

Tattoo στο σώμα

Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε σχέδιο τατουάζ θέλετε είτε με άσπρο μελάνι είτε με μαύρο. Ιδανικό σημείο για να είναι διακριτικό είναι λίγο πάνω από τα πλευρά μας ενώ μια φράση που σας εκφράζει είναι ιδανική για το σχέδιο που θα επιλέξετε.

τατουάζ στο σώμα

Πηγή: ediva.gr

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα