Το νέο τατουάζ του αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή ο David Beckham
Δημοσιεύτηκε 05-06-2014 στις 15:42Προβολές: 1364beckham tattoo

Παρότι είναι πολλοί αυτοί που θεωρούν ότι ο David Beckam υπήρξε υπερεκτιμημένος ποδοσφαιριστής στη διάρκεια της καριέρας του, λίγοι είναι εκείνοι που αμφισβητούν την κομψότητα και τη γοητεία του ως άνδρα. Ένα από τα πράγματα που αγαπά είναι τα τατουάζ στο σώμα του, όπως το πιο πρόσφατο που παρουσίασε σε βρετανική τηλεοπτική εκπομπή.

Το νέο τατουάζ του David Beckham βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αριστερού του χεριού και είναι μια φράση, με καλλιγραφική γραμματοσειρά, που αναγράφει «Lead with Love» (Ηγήσου με Αγάπη).

Το τατουάζ αυτό αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της συλλογής του 39χρονου πρώην ποδοσφαιριστή και ήταν πραγματικά δύσκολο να μην γίνει αμέσως αντιληπτό κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε ο David στον Michael Palin, με θέμα την περιπέτειά του στα τροπικά δάση της Βραζιλίας.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς σημαίνει η συγκεκριμένη φράση στο χέρι του Beckham, αν και πιθανότατα είναι μια αναφορά στην αρχηγική νοοτροπία που είχε πάντα στις ομάδες που έπαιξε μπάλα και φυσικά στην εθνική Αγγλίας.

beckham tattoo 2

 

Η περιπέτεια στη Βραζιλία

Η πρόσφατη περιπέτεια του David Beckam στη Βραζιλία δεν έχει σχέση με το Μουντιάλ που διεξάγεται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο Beckham βρέθηκε στη Βραζιλία προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα του νέου ντοκιμαντέρ στο οποίο πρωταγωνιστεί με τίτλο: «Into The Unknown next week» (Μέσα στο Άγνωστο την Ερχόμενη Εβδομάδα). 

Ο πρώην ποδοσφαιρικός αστέρας ταξίδεψε 800 χιλιόμετρα επί 12 ημέρες στον Αμαζόνιο με δύο ακόμη φίλους του, προκειμένου όπως είπε να ανακαλύψει ένα χωριό, στο οποίο οι κάτοικοι δεν θα γνώριζαν ποιος είναι.

Σιγά ρε «διασημότητα» που πρέπει να σε γνωρίζουν και οι ιθαγενείς στον Αμαζόνιο, λέμε εμείς...

beckham tattoo 3

beckham tattoo


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα