Διαβάστε το 6o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Ιούνιος 2014) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 06-06-2014 στις 15:14Προβολές: 1412GreekTattoo Magazine issue 6 - June 2014

 

Φίλοι του tattoo και του piercing γεια σας και αυτό το μήνα.

Διαβάζεται το τεύχος Ιουνίου του ηλεκτρονικού μας περιοδικού, με τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις ειδήσεις που ετοίμασε για εσάς η ομάδα του tattoostudios.gr και του GreekTattoo Magazine.

Αναμφίβολα το πολυαναμενώμενο event, το οποίο δεν είναι άλλο από το 8ο International Athens Tattoo Convention, αποτελεί το κεντρικό κομμάτι της θεματολογίας του ηλεκτρονικού μας περιοδικού. Η ομάδα μας παρακολούθησε τη φετινή διοργάνωση και σας την παρουσιάζει μέσα από ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Όσον αφορά τις συνεντεύξεις μας, αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τον Κώστα Πλιάκα και το Prive Tattoo στην Καισαριανή, γνωστά και καταξιωμένα ονόματα στο χώρο του tattoo στη χώρα μας. Μαζί με τον Κώστα Πλιάκα, σας παρουσιάζουμε επίσης μια συνέντευξη του David Rodriguez, ενός ιδιαίτερα αξιόλογου Ισπανού tattoo artist που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα και εργάζεται στο Skin Sabotage Tattoo στο Παλαιό Φάληρο.

Σε γενικές γραμμές η κατηγοριοποίηση και η σελιδοποίηση της ύλης μας παραμένει αμετάβλητη αυτό το μήνα, με ορισμένες πάντα εικαστικές βελτιώσεις σε κάποια σημεία.

Εξαίρεση αποτελεί η νέα στήλη των τατουάζ των αναγνωστών μας, την οποία εγκαινιάζουμε στο παρόν τεύχος. Στη στήλη αυτή έχει τη δυνατότητα οποιοσδήποτε αναγνώστης να μας στείλει μια φωτογραφία από το τατουάζ του και πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη που το δημιούργησε και να τα δει δημοσιευμένα.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν το email μας (info@tattoostudios.gr) για να μας στείλετε τα τατουάζ και τις προτάσεις σας και μην ξεχνάτε επίσης  ότι το forum που δημιουργήσαμε (www.tattoostudios.gr/forum) είναι πάντα ανοιχτό και περιμένει να καταγράψει τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας αναφορικά με το χώρο του tattoo και του piercing.

 

Καλό διάβασμα!

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Ιουνίου 2014 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 6 - June 2014


)

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα