Μετάνιωσε και έσβησε τατουάζ με 56 αστέρια από το πρόσωπό της
Δημοσιεύτηκε 10-06-2014 στις 13:09Προβολές: 1399Στην απόφαση να αφαιρέσει τα 56 αστέρια που «χτύπησε» πριν τρία χρόνια στο πρόσωπό της προχώρησε η Κίμπερλι Βλάμινιτς, η νεαρή κοπέλα που είχε γίνει γνωστή για την ενέργειά της αυτή πριν λίγα χρόνια, υποστηρίζοντας ότι τα αστέρια έγιναν από λάθος του tattoo artist, τον οποίο είχε επιλέξει.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από τρία χρόνια, η 22χρονη τότε κοπέλα από το Βέλγιο είχε πετύχει να δει τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται στο πρόσωπό της, το οποίο ήταν γεμάτο με 56 αστέρια, διάφορων μεγεθών, τα οποία έγιναν με την τεχνική του τατουάζ.

Τότε η κοπέλα είχε αναφέρει ότι είχε ζητήσει από τον tattoo artist με τον οποίο συνεργαζόταν να της χτυπήσει μόνο 3 αστέρια κοντά στο αριστερό της μάτι και πως την ώρα που εκείνη αποκοιμήθηκε, ο καλλιτέχνης γέμισε το πρόσωπό της με πολύ περισσότερα σε αριθμό αστέρια απ’ ότι εκείνη του είχε ζητήσει αρχικά.

Φυσικά οι ισχυρισμοί της νεαρής αποδείχθηκαν ψεύτικοι, καθώς στη συνέχεια η κοπέλα παραδέχθηκε ότι δεν αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και επιπλέον πως ήταν η ίδια που είχε ζητήσει από τον tattoo artist να κάνει όλα τα αστέρια, πριν αυτή το μετανιώσει.

Τελικά μετά από τρία χρόνια, η Κίμπερλι Βλάμινιτς προχώρησε στην πραγματοποίηση επέμβασης λέιζερ για την αφαίρεση όλων των αστεριών, υποβάλλοντας τον εαυτό της σε μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, η οποία της στοίχησε μάλιστα εκτός των άλλων και πολλές χιλιάδες ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κέρδισε έστω και για λίγο πάλι την προσοχή της δημοσιότητας. Ίσως άλλωστε να ήταν αυτό που ήθελε εξαρχής.

 

56 stars tattoo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα