Παρουσίαση: Moral Tattoo Studio και Crew
Δημοσιεύτηκε 11-06-2014 στις 14:37Προβολές: 1410moral tattoo

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη και η τέχνη και το ταλέντο δεν αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των γνωστών στούντιο των μεγαλουπόλων. Δείγμα της διαπίστωσης αυτής αποτελεί αναμφίβολα το “Moral Tattoo Studio” και η ομάδα του.

Το στούντιο βρίσκεται στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στην Ανδραβίδα που βρίσκεται στο Νομό Ηλείας, ωστόσο ο κόσμος επισκέπτεται το Moral Tattoo από την Πάτρα, από την Ηλεία, από ολόκληρη την Πελοπόννησο και όχι μόνο, προκειμένου να εμπιστευτεί τα tattoo και τα piercing του στο Δημήτρη “Moral” και την έμπειρη ομάδα του Moral Tattoo Crew. Η ομάδα αυτή σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή με τη συμπεριφορά, τη θετική διάθεση και τον επαγγελματισμό της.

Το στούντιο λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια, από το 2012, ωστόσο το ταλέντο και η σκληρή δουλειά της ομάδας φίλων που έγιναν στη συνέχεια και συνεργάτες, είναι αυτά που καθιέρωσαν μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα το στούντιο στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να ακούγονται μόνο τα καλύτερα σχόλια από όσους έχουν βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτό και έχουν «χτυπήσει» κάποιο σχέδιο ή πραγματοποιήσει piercing.

moral tattoo

 

Η ομάδα

Επικεφαλής και tattoo artist του στούντιο είναι ο Βασίλης “Moral”, για τον οποίο έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε περισσότερα, στην συνέντευξη που μας παραχώρησε ευγενικά και τη οποία σας παρουσιάζουμε στις επόμενες σελίδες του περιοδικού.

Μαζί με τον Βασίλη η ομάδα συμπεριλαμβάνει επίσης τους: Skyls Element, Mookie και Efevretis, που ασχολούνται με τα σχέδια που «χτυπάει» ο Βασίλης, καθώς επίσης και τη μοναδική γυναίκα του Crew, που δεν είναι άλλη από την όμορφη Ιωάννα Blou blou, η οποία έχει την επιμέλεια και το δύσκολο και συνάμα απαιτητικό έργο όλων των piercing που ζητούν οι πελάτες.

 

moral tattoo

 

Το στούντιο

Αυτό το σύνολο των επαγγελματιών προσφέρει το ταλέντο του σε όσους έχουν τη διάθεση και την ευκαιρία να επισκεφθούν τον προσεγμένο χώρο του στούντιο. Από την πλευρά του το στούντιο διαθέτει μεγάλους χώρους και διακόσμηση αντίστοιχου επιπέδου και αισθητικής με εκείνων που διαθέτει η καλλιτεχνική ομάδα του Moral Tattoo. Για καθαριότητα και συνθήκες υγιεινής ούτε λόγος φυσικά, τα πάντα είναι καινούργια και «λάμπουν». 

Μέσα σε αυτό το προσεγμένο από όλες τις απόψεις tattoo studio οι παλιότεροι και οι πιο πιστοί πελάτες, αλλά παράλληλα μαζί με αυτούς και οι νέοι πελάτες που επισκέπτονται το Moral Tattoo, έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να συνομιλήσουν με την ομάδα και να συνεργαστούν με τους σχεδιαστές για το τατουάζ τους, λαμβάνοντας παράλληλα προτάσεις και συμβουλές για το τατουάζ ή το piercing που επιθυμούν να κάνουν.

Ας δούμε και ας διαβάσουμε λοιπόν τι έχει να πει ο Βασίλης «Moral» στη συνέντευξή του για τους συνεργάτες, τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και τις φιλοδοξίες του για το μέλλον.

moral tattoo

 

 

iNFO

Moral Tattoo Studio

Εθνικής Αντιστάσεως 1, Ανδραβίδα Ηλείας
Τηλέφωνο: 6938955613
Email: moraltattoo@hotmail.com
Website: www.moraltattoo.gr

 

moral tattoo

moral tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα