Κέρδισε μια υποτροφία και σπούδασε την τέχνη του τατουάζ στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ
Δημοσιεύτηκε 24-12-2013 στις 12:10Προβολές: 1337ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ τατουάζ

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης επαγγελματικού εκπαιδευτικού προγράμματος Τατουάζ (Δερματοστιξίας) στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα «τρέχει» και έναν διαγωνισμό με δώρο μια υποτροφία σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκμάθησης tattoo στη συμπρωτεύουσα.

 

Ο Διαγωνισμός

Προκειμένου να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο και να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 31-12-2013 στις 00:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση, όλων όσων θα δηλώσουν συμμετοχή έως την καταληκτική ημερομηνία.

 

Σπουδάστε την τέχνη του tattoo
Ο τομέας σπουδών ομορφιάς του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ θα φιλοξενήσει στα υπερσύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά του, το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας της τέχνης του τατουάζ.


Στο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διδάσκονται όλα τα είδη του τατουάζ: 3D, Tribal, Only Black, Black & Grey, Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits, κ.ά.


Με τη διδασκαλία του παραπάνω προγράμματος, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ γίνεται ο μοναδικός προορισμός για όσους επιθυμούν να διδαχτούν την Τέχνη του Τατουάζ και να γίνουν επαγγελματίες tattoo artists.


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Τατουάζ γίνονται και στους 4 φορείς του Ομίλου (Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη).Το πρόγραμμα σπουδών έχει διάρκεια 102 ώρες και περιλαμβάνει:

Ιστορική αναδρομή

Χρώμα δέρματος και επιλογή χρωστικής

Υγιεινή

Οργάνωση εργαστηρίου τατουάζ – Νομοθεσία

Γνωριμία με τον εξοπλισμό

Πρώτες βοήθειες

Οφέλη

Ψυχολογικό προφίλ των πελατών

Αντενδείξεις

Εφαρμογή liner και shader σε τεχνητά υλικά (ποτήρια)

Ανατομία δέρματος και βασικών συστημάτων

Εφαρμογή γραμμών και σκιών σε φυσικά υλικά (φρούτα)

Φυσιολογία δέρματος και βασικών συστημάτων – Αρχές μικροβιολογίας

Σχέδιο και αποτύπωση σχεδίου στο δέρμα

Τύποι δέρματος και τατουάζ

Εφαρμογή τατουάζ σε επίπεδη επιφάνεια (τεχνητό δέρμα)

Θεωρία εφαρμογής τατουάζ σώματος

Εφαρμογή τατουάζ σώματος black & gray στον εαυτό μας

Παρουσίαση εφαρμογής τατουάζ σώματος

Εφαρμογή τατουάζ σώματος black & gray σε μοντέλο

Απολύμανση - Αποστείρωση

Επαγγελματικές συμβουλές

Χρωστικές

 

 

Ταχύρρυθμα προγράμματα
1. Tattoo (Δερματοστιξία)

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της Δερματοστιξίας (τατουάζ), ο σπουδαστής του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ διδάσκεται όλα τα είδη του τατουάζ (3D, Tribal, Only Black, Black & Grey, Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits, κ.ά.), μέσα σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, που σέβεται τις αρχές της κοσμητολογίας και παρέχει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια. Ο σπουδαστής, μεταξύ άλλων, διδάσκεται την υγιεινή, τις αρχές της δερματολογίας, τον τρόπο χειρισμού του εξολπισμου, σχέδιο και αποτύπωση σχεδίου στο δέρμα. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, ο απόφοιτος του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ είναι έτοιμος να εργαστεί επαγγελματικά ως tattoo artist, γνωρίζοντας πώς να οργανώσει ένα δικό του επαγγελματικό χώρο.


2.Henna tattoo
Στα ταχύρρυθμα προγράμματα εκμάθησης Henna Tattoo, οι σπουδαστές του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά της εφαρμογής και σχεδίασης Henna Tattoo. Επίσης, διδάσκεται την ιστορία της αρχαίας αυτής τέχνης και την εξέλιξή της στο βάθος των αιώνων. Αφού παρακολουθήσετε το πρόγραμμα του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μπορείτε να εργαστείτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, σε κέντρα αισθητικής και σε Tattoo Studio.


3.Μόνιμο μακιγιάζ

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης της τεχνικής μόνιμου μακιγιάζ απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές και επαγγελματίες αισθητικής και μακιγιάζ. Η ζήτηση για το μόνιμο μακιγιάζ, τα τελευταία χρόνια, έχει αυξηθεί εντυπωσιακά, εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου που διαθέτει η σύγχρονη γυναίκα και της ανάγκης της να δείχνει πάντα όμορφη και μακιγιαρισμένη. Σε ειδικές περιπτώσεις, υπάρχουν γυναίκες που εφαρμόζουν μόνιμο μακιγιάζ, εξαιτίας ασθενειών ή χημειοθεραπειών.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα