Έσβησε από το tattoo της το όνομα του Antonio Banderas η Melanie Griffith
Δημοσιεύτηκε 19-06-2014 στις 12:09Προβολές: 1380melanie tattoo

Σβησμένο το όνομα “Antonio” από το περιβόητο τατουάζ που έκανε για τον έρωτά της με τον Antonio Banderas είχε στην εμφάνισή της σε πρόσφατη εκδήλωση η Melanie Griffith.

Στην εκδήλωση η Melanie εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετη, ωστόσο το τατουάζ έκλεψε την παράσταση. Η ίδια είχε φροντίσει να μην το εξαφανίσει όλο, αλλά μόνο το όνομα “Antonio” από το κέντρο. Το συγκεκριμένο τατουάζ στο παρελθόν αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν του έρωτά της με τον γοητευτικό Banderas και είχε φροντίσει να είναι σε εμφανές σημείο στο μπράτσο της, δείχνοντάς το περήφανη στον κόσμο.

Από τη στιγμή όμως που πλέον ο Antonio είναι πρώην σύζυγος, το όνομά του δεν έχει φυσικά θέση πάνω στο σώμα της 56χρονης πλέον σταρ. Μάλιστα η Melanie άργησε αρκετά να το αφαιρέσει, με αποτέλεσμα να έχει γίνει συχνά αφορμή για σχετικά δημοσιεύματα.

Κάτι αντίστοιχο είχε πράξει στο παρελθόν και η Angelina Jolie μετά το χωρισμό της με το δεύτερο συζυγό της Billy Bob Thornton. Η ηθοποιός είχε υποβληθεί σε μια επίπονη, όπως είχε δηλώσει η ίδια, επέμβαση για την αφαίρεση του τατουάζ με το όνομα του πρώην συντρόφου της.

Αποφύγετε λοιπόν στα tattoo σας τα ονόματα των αγαπημένων προσώπων, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αύριο πόσο αγαπημένοι θα είστε.

melanie tattoo

melanie tattoo

melanie tattoo

melanie tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα