Εικαστικοί προσφέρουν τα έργα τους σε τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 20-06-2014 στις 14:02Προβολές: 1361Jake and Dinos Chapman tattoo

Ενδιαφέρουσα απ’ όλες τις απόψεις είναι η απόφαση δύο βρετανών διάσημων εικαστικών, να προσφέρουν τα έργα τέχνης τους σε τατουάζ, ώστε οι θαυμαστές της τέχνης και των έργων τους να τα κουβαλούν πάντα στο σώμα τους.

Πρόκειται για τους αδερφούς Jake και Konstantinos (η μητέρα τους είναι κυπριακής καταγωγής) Chapman, που μάλιστα διοργανώνουν μια σχετική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί Hastings, που βρίσκεται στο σπίτι τους…

Με αυτόν τον τρόπο τα δύο αδέρφια ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να ενισχύσουν τα μουσεία που λειτουργούν στην Αγγλία, καθώς όπως έχουν ανακοινώσει, όλα τα έσοδα θα είναι αποκλειστικά για την ενίσχυση των μουσείων της χώρας. Όπως αναφέρουν οι αδερφοί Chapman, οι επισκέπτες των μουσείων δεν πραγματοποιούν σημαντικές δωρεές για τη συντήρηση των μουσείων, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επιβίωσης.

 

Από το πινέλο στη βελόνα

Επειδή πολλές φορές η ιδέα και η πρόθεση είναι καλό πράγμα, αλλά η πρακτική είναι διαφορετική, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι δύο εικαστικοί παρότι δεν είχαν καμία πείρα με τις βελόνες του τατουάζ στο παρελθόν, αναφέρουν πλέον ότι έχουν μάθει να τη χρησιμοποιούν. Αναφέρουν επίσης ότι θα υπάρξει πόνος και αίμα, καθώς η τέχνη απαιτεί θυσίες, τόσο από τον καλλιτέχνη, όσο και από τον φιλότεχνο που ζητά τις υπηρεσίες τους.


Jake and Dinos Chapman tattoo

Ένα από τα σχέδια που θα χτυπήσουν σε tattoo τα δύο αδέρφια

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα