ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Blackline Tattoo Studio και Crew
Δημοσιεύτηκε 21-06-2014 στις 12:05Προβολές: 1348Blackline Tattoo StudioΔιάσημο στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πόλη, μέχρι την Αθήνα , αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα είναι το Blackline Tattoo Studio, όπου ο tattoo artist Χρήστος Γαληρόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη, λειτουργούν ένα όμορφο στούντιο.

Το Blackline Tattooo Studio βρίσκεται μέσα στην πόλη της Λαμίας, στην οδό Όθωνος και συγκεκριμένα στον αριθμό 23. Η επιχείρηση λειτουργεί από τα εγκαίνιά της το 2001 έως και σήμερα, συμπληρώνοντας το αμέσως επόμενο διάστημα τα τρία χρόνια παρουσίας σε  έναν πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό τομέα, όπως είναι τα τατουάζ και τα piercing, με τα όποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα έχει η λειτουργία ενός tattoo studio σε μια μικρότερη πόλη, όπως η Λαμία.

 

Η ανταπόκριση του κόσμου

Τα δύο αδέρφια, ο Χρήστος και ο Δημήτρης ξεκίνησαν με πολλές φιλοδοξίες τη νέα τους επιχείρηση πριν λίγα χρόνια και είχαν την ευτυχία να δουν τον κόσμο της περιοχής να ανταποκρίνεται γρήγορα στο κάλεσμά τους και να τους αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Έκτοτε το στούντιο έχει μεγαλώσει, «χτίζοντας» σταδιακά πολύ καλό όνομα, όχι μόνο στη Φθιώτιδα, αλλά ακόμη και σε άλλους νομούς της χώρας.

Blackline Tattoo Studio

Το crew

Ο Δημήτρης είναι ο υπεύθυνος στην υποδοχή και στις αποστειρώσεις των εργαλείων, ενώ ο Χρήστος είναι ο tattoo artist και έχει δημιουργήσει εκατοντάδες σχέδια τα τελευταία χρόνια, με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο δουλειάς.

Μαζί με τα δύο αδέρφια, το crew του Blackline Tattoo Studio συμπληρώνει ο Κώστας Βασιλείου (Eioy), ο οποίος έχει την επιμέλεια του piercing, ενώ στα επόμενα σχέδια είναι η συνεργασία με έναν ακόμη tattoo artist, καθώς η δουλειά είναι περισσότερη και ο Χρήστος έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα με τα ραντεβού που κλείνει, αλλά και με τις συμμετοχές σε διεθνή conventions που έχει ξεκινήσει να πραγματοποιεί.

 

Ο χώρος

Το στούντιο φιλοξενείται σε έναν χώρο υψηλής και μοντέρνας αισθητικής, όπου πραγματοποιούνται με ασφάλεια, μέσα σε συνθήκες απόλυτης υγιεινής όλα τα tattoo και τα piercing από τον Χρήστο και τον Κώστα. Ο Δημήτρης έχει την ευθύνη γενικότερο για το χώρο του καταστήματος και είναι αυτός ο οποίος θα σας προϋπαντήσει στη γραμματεία, και παράλληλα ο άνθρωπος που θα σας κλείσει τα ραντεβού σας και θα σας συμβουλέψει για οποιαδήποτε απορία έχετε. Γενικότερα ο χώρος και ο κόσμος είναι πολύ φιλόξενος και «ζεστός», πράγμα που είναι ικανό να σας χαλαρώσει πολύ, ιδιαίτερα αν επισκέπτεστε το Blackline Tattoo για το πρώτο σας τατουάζ και έχετε άγχος.

Στις επόμενες σελίδες φιλοξενούμε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο GreekTattoo Magazine και στο tattoostudios.gr ο Χρήστος Γαληρόπουλος, στην οποία μας αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή του, για την ενασχόλησή του με το τατουάζ και την επιχείρηση που δημιούργησε, καθώς επίσης και για τα επόμενα, φιλόδοξά του σχέδια.

Blackline Tattoo Studio


iNFO

Blackline Tattoo Studio

Όθωνος 23, Λαμία Φθιώτιδας
Τηλέφωνο: 2231046310, 6970588981
Email: studio@blacklinetattoo.gr
Website: www.blacklinetattoo.gr

Blackline Tattoo Studio

Blackline Tattoo Studio

Blackline Tattoo Studio

Blackline Tattoo Studio

Blackline Tattoo Studio

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα