Τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλων στα οπίσθια της Cheryl Cole
Δημοσιεύτηκε 25-06-2014 στις 10:00Προβολές: 1356cheryl cole tattoo

Λεπτομέρειες αναφορικά με το μεγάλο τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλων, που επέλεξε να χτυπήσει στα οπίσθιά της, έδωσα στη δημοσιότητα η ποπ σταρ Cheryl Cole.

Είναι βέβαια γνωστό εδώ και καιρό ότι η γνωστή καλλιτέχνης προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς το τατουάζ ήταν εμφανές στην περυσινή τουρνέ των Girls Around, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Το πρώην μέλος του συγκροτήματος αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι το 2010 είχε προσβληθεί από ελονοσία στην Τανζανία και μετά την πλήρη ανάρρωσή της αποφάσισε να προχωρήσει στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου τατουάζ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά την περιπέτεια της υγείας της δημιούργησε μια λίστα με ορισμένα πράγματα που έπρεπε να κάνει στη ζωή της, καθώς αντιλήφθηκε πόσο μικρή είναι αυτή. Ένα από τα πράγματα της λίστας αυτής ήταν και το συγκεκριμένο τατουάζ.

cheryl cole tattoo

 

Τιμή και χρόνος

Σύμφωνα με την Cheryl Cole αφιέρωσε 15 ώρες προκειμένου να ολοκληρώσει το τατουάζ, το οποίο πραγματοποίησε στην Αμερική, στον διάσημο tattoo artist Nikko Hurtado. Όπως εξήγησε η τιμή που χρεώνει ο καλλιτέχνης είναι πάνω από 300 ευρώ την ώρα, κάτι που σημαίνει ότι κανονικά θα πλήρωνε το συγκεκριμένο τατουάζ κοντά στα 4.500 ευρώ.

Ωστόσο φαίνεται πως ο καλλιτέχνης της έκανε μια πολύ γενναία έκπτωση, με το συνολικό ποσό να φτάνει περίπου τα 1300 ευρώ. Η Cheryl παραδέχθηκε πάντως ότι και πάλι η τιμή ήταν τσουχτερή, ωστόσο δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα και από το γεγονός ότι εμπιστεύτηκε τον πισινό της σε έναν πολύ καλό και διάσημο καλλιτέχνη. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι το κόστος του τατουάζ ήταν όσο περίπου κοστίζει ένα μικρό αυτοκίνητο.

Καλό είναι να μας πει η κα Cole από πού αγοράζει αυτοκίνητα, έστω και μικρά, μήπως πάρουμε κι εμείς κανένα-δύο.

 

cheryl cole tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα