Χόμπιτ: Ένα Απρόσμενο Τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 25-12-2013 στις 10:42Προβολές: 1450hobit tattooΕπ’ ευκαιρία της προβολής της δεύτερης ταινίας της σειράς Χόμπιτ στους κινηματογράφους (Χόμπιτ: Η ερημιά του Νοσφιστή), φαίνεται πως ξεκίνησαν εντατικά και οι παρωδίες. Έτσι στο YouTube κυκλοφορεί βιντεάκι-τρέιλερ μιας δικής του εκδοχής της ταινίας που δημιούργησε ένας χρήστης με το ψευδώνυμο PistolShrimps.

Ο συγκεκριμένο χρήστης φαίνεται να διακωμωδεί την ταινία. Το κλιπάκι ονομάζεται «Χόμπιτ: Ένα Απρόσμενο Τατουάζ» (Hobit: An unexpected Tattoo) και το σενάριό του αφορά μια ομάδα χόμπιτ τα οποία αναζητούν το τέλειο τατουάζ στο μυθικό κόσμο του μυθιστορήματος «Χόμπιτ» του Τόλκιν που αναπαριστά η ταινία.

Ο PistolShrimps φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά, κάνοντας μοντάζ στην ταινία και επιλέγοντας συγκεκριμένα αποσπάσματα από αυτή, προκειμένου να φτιάξει το βιντεάκι του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά αστείο. Απολαύστε το, ελπίζουμε να σας αρέσει.

 


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα