Έκλεψε την παράσταση το τατουάζ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Δημοσιεύτηκε 27-06-2014 στις 13:38Προβολές: 1381Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τατουάζ

Στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» παραβρέθηκε η γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με το τατουάζ στην πλάτη της να «κλέβει» την παράσταση.

Η αγαπημένη του Δημήτρη Κοντομηνά έκανε την παρουσία της στο θέατρο Λαμπέτη, για την πρεμιέρα του έργου και φωτογραφίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της.

Παρότι η παρουσιάστρια έχει τακτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση, λόγω της εκπομπής που συμπαρουσιάζει στην τηλεόραση του Alpha, δεν είχε αποκαλύψει μέχρι τώρα το συγκεκριμένο τατουάζ που φρόντισε να «χτυπήσει» στο πάνω μέρος της πλάτης της, κάτω από τον αυχένα και το οποίο είναι μια φράση με μια καλλιτεχνική γραμματοσειρά.

Η φράση που επέλεξε για το τατουάζ είναι στα λατινικά και είναι η εξής: "Quod me nutrit, me destruit”, το οποίο στην κοινή ελληνική γλώσσα μεταφράζεται σε: «Ό,τι με θρέφει, με καταστρέφει».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τατουάζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα