Τα τατουάζ και το τάμα το τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδος Παναγιώτη Γλύκου
Δημοσιεύτηκε 30-06-2014 στις 14:11Προβολές: 1419Παναγιώτης Γλύκος tattoo

Βαθιά πίστη στο Θεό, που την εκφράζει με πολλούς τρόπους, μεταξύ των οποίων και τα τατουάζ, είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο Παναγιώτης Γλύκος.

Όπως φαίνεται ο ίδιος έχει ξεπεράσει αρκετά προβλήματα υγείας από παιδί και λόγω της θρησκευτικής πίστης της οικογένειά του, πιστεύει και ο ίδιος στο Θεό και θεωρεί ότι τον έχει προστατέψει και κρατήσει υγιή σε πολλές περιπτώσεις. Το όνομα του είναι αποτέλεσμα τάματος της μητέρας του, η οποία έταξε το παιδί στη Ζωοδόχο Πηγή και γι’ αυτό τον βάφτισε Παναγιώτη. Έτσι, ο ίδια δεν γιορτάζει στις 15 Αυγούστου, αλλά μια εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν μια φλεγμονή στα μάτια που τον υποχρέωσε να μείνει για λίγο καιρό εκτός προπονήσεων και να χάσει τον δεύτερο αγώνα της εθνικής μας της φάσης των ομίλων του μουντιάλ κόντρα στην Ιαπωνία.

Φημολογείται μάλιστα ότι συγγενικό του πρόσωπο επισκέφθηκε το Άγιο Όρος και άναψε μια λαμπάδα για να είναι υγιής ο τερματοφύλακας της Εθνικής και του ΠΑΟΚ.

 

Τα τατουάζ

Ο Παναγιώτης Γλύκος είναι λάτρης των τατουάζ, ενώ όσα σχέδια έχει χτυπήσει στο σώμα του έχουν θρησκευτικό περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό του χεριού του έχει τατουάζ με την Παναγία και τον Χριστό, ενώ τατουάζ με δύο σταυρούς έχει φροντίσει να χτυπήσει και στα δύο του γόνατα, που αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία για έναν τερματοφύλακα.

 

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα