Κατσάδιασμα του Ερντογάν σε παίκτη της εθνικής Τουρκίας για τα τατουάζ του
Δημοσιεύτηκε 05-07-2014 στις 13:44Προβολές: 1336Ερντογάν τατουάζ

Όταν κάποιος αποφασίζει να κάνει τατουάζ και είναι μικρός σε ηλικία, ενδεχομένως να περιμένει τη γκρίνια των δικών του όταν φτάσει στο σπίτι. Αυτό που δεν περίμενε σίγουρα ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Τουρκίας Μπερκ Γιλντίζ ήταν να τα «ακούσει» από τον πρωθυπουργό της χώρας, Ταγίπ Ενρτογάν, για τα τατουάζ του.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής ομάδας της εθνικής Τουρκίας, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί άρχισε να χαιρετά τους παίκτες της ομάδας της χώρας του ώσπου έφτασε στον ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι, Μπέρκ Γιλντίζ.

Ο Ερντογάν παρατήρησε αμέσως τα πολύχρωμα τατουάζ στο χέρι του Γιλντίζ όταν πήγε να κάνει την τυπική χειραψία και άρχισε να φωνάζει στον νεαρό παίκτη, λέγοντας «Τι είναι αυτά τα τατουάζ; Γιατί πληγώνεις το σώμα σου;»

Ωστόσο ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δεν στάθηκε μόνο εκεί και θέλησε να δώσει και συνέχεια στο περιστατικό. Έτσι έσπευσε αμέσως να συμβουλέψει τον ποδοσφαιριστή να μην επιτρέπει στους ξένους να τον εξαπατούν αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μας προστατεύει ο Θεός. Να ξέρεις ότι αυτό το τατουάζ θα μπορούσε να σου προκαλέσει καρκίνο του δέρματος».

Οι συμπαίκτες του Γιλντίζ χαμογελούσαν αμήχανα καθόλη τη διάρκεια της κατσάδας, χωρίς να βγάλουν κουβέντα, δείχνοντας με τη συμπεριφορά τους ότι σίγουρα δεν ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαράι εκείνη τη στιγμή.

Ο «εφιάλτης» είχε και συνέχεια για τον ποδοσφαιριστή, καθώς τη «σκυτάλη» στο κατσάδιασμα ανέλαβε μετά από παρότρυνση του πρωθυπουργού και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Φατίχ Τερίμ, αλλά και ο πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής να υποσχεθεί να αφαιρέσει τα τατουάζ…

Ελπίζουμε να μην το κάνει πράξη και να το είπε απλά για να αποφύγει την ασφυκτική κατάσταση. Αντί αυτού, θα μπορούσε καλύτερα να τους γράψει όλους «εκεί που δεν πιάνει η μελάνη»…

 

Ερντογάν τατουάζ

Ερντογάν τατουάζ

 

 Δείτε και το βίντεο με το περιστατικό…

 

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα