Διαβάστε το 7o τεύχος του GreekTattoo Magazine (Ιούλιος 2014) δωρεάν!
Δημοσιεύτηκε 07-07-2014 στις 17:23Προβολές: 1369GreekTattoo Magazine issue 7 - July 2014

 

Φίλοι του tattoo και του piercing γεια σας και αυτό το μήνα.

Κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουλίου του ηλεκτρονικού μας περιοδικού, με τα ενδιαφέροντα άρθρα και τις ειδήσεις που ετοίμασε για εσάς η ομάδα του tattoostudios.gr και του GreekTattoo Magazine.

Το κυρίαρχο θέμα αυτού του μήνα είναι σίγουρα η παρουσίαση του «Tattoo And Art» στούντιο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το οποίο συνδυάσαμε με μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ιδιοκτήτη και tattoo artist Στέλιου Καλέση. Επιπλέον θα έχετε να διαβάσετε μια παρουσίαση του International Tattoo Convention της Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον προηγούμενο μήνα. Επιπλέον, μην παραλείψετε να διαβάσετε και το άρθρο για την προστασία των τατουάζ σας από τον ήλιο, καθώς το καλοκαίρι κατέφτασε και ο ήλιος κάνει ζημιά.

Αυτό που θα αντιληφθείτε γρήγορα ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, είναι ότι η γενικότερη εικόνα του είναι πιο ελκυστική και ποιοτική. Δεν πραγματοποιήσαμε κάποια αλλαγή όσον αφορά τη σελιδοποίηση, αλλά φροντίσαμε να μεγαλώσουμε τη διάσταση των σελίδων μας. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ότι τα κείμενα, οι φωτογραφίες και γενικότερα όλο το περιεχόμενο είναι τώρα πολύ μεγαλύτερα και λεπτομερή. Αυτό εκτός άλλων θα σας βοηθήσει να διαβάζετε πιο ευχάριστα και πιο ξεκούραστα το ηλεκτρονικό μας περιοδικό, καθώς όλα είναι πιο «καθαρά».

Τέλος θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email μας (info@tattoostudios.gr) για να μας στείλετε τα τατουάζ, τα κείμενά σας και τις προτάσεις σας τα οποία θα φροντίσουμε υλοποιήσουμε ή να δημοσιεύσουμε. Μην ξεχνάτε επίσης  ότι το forum που δημιουργήσαμε (www.tattoostudios.gr/forum) είναι πάντα ανοιχτό και περιμένει να καταγράψει τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας αναφορικά με το χώρο του tattoo και του piercing.

 

Καλό διάβασμα!

Η ομάδα του tattoostudios.gr

 

 

Διαβάστε το τεύχος Ιουλίου 2014 του GreekTattoo online πατώντας εδώ!

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .pdf στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

Κατεβάστε το τεύχος σε μορφή εγγράφου .epub στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας

 

GreekTattoo Magazine issue 7 - July 2014


)

)

)

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα