Το savoir-vivre καλής συμπεριφοράς όσων επιθυμούν να κάνουν tattoo
Δημοσιεύτηκε 16-07-2014 στις 12:06Προβολές: 1421savoir vivre tattoo

Όταν ένας tattoo artist κάνει κάποιο λάθος, τότε το πιο πιθανό είναι να τον δούμε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και στα blogs. Ωστόσο πολλοί καλλιτέχνες έχουν καθημερινά να κάνουν με θεότρελους και πολύ απαιτητικούς πελάτες, για τη συμπεριφορά των οποίων δύσκολα δείχνουμε ενδιαφέρον ή γράφεται κάτι.

Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να δείχνουμε λόγο σεβασμό στη δουλειά, την προσπάθεια και την υπομονή κάθε καλλιτέχνη και να έχουμε κατά νου ότι είναι άνθρωποι, ούτε σκλάβοι μας, ούτε ρομπότ.

Επειδή λοιπόν υπάρχουν κανόνες καλής συμπεριφοράς σε κάθε δράση της κοινωνικής μας ζωής, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιους κανόνες που θεωρούμε ότι είναι καλό να τηρούνται απ’ όσους επιθυμούν να κάνουν ένα νέο τατουάζ σε κάποιον καλλιτέχνη.

Δείτε λοιπόν δέκα απλά πράγματα που σας προτείνουμε να έχετε υπόψη σας πριν πάτε στο στούντιο και στον καλλιτέχνη που έχετε επιλέξει προκειμένου να σας «χτυπήσει» ένα τατουάζ:

 

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φάει κάτι τις τελευταίες 3-4 ώρες πριν «χτυπήσετε» το τατουάζ.
  2. Μην έχετε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά την ίδια ή την προηγούμενη μέρα του ραντεβού σας. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για ναρκωτικές ουσίες.
  3. Ντυθείτε κατάλληλα για το τατουάζ σας. Ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να κάνει το τατουάζ πάνω από τα ρούχα και πολλές φορές τα ρούχα δημιουργούν προβλήματα και δυσκολεύουν τη διαδικασία όταν είναι κοντά σε ρούχα.
  4. Οι απαιτήσεις σας για το τατουάζ οφείλουν να είναι ρεαλιστικές. Δεν είναι εφικτό να γίνει σωστή και ποιοτική δουλειά σε ένα άτομο που κουνιέται υπερβολικά ή που είναι νευρικό ή ιδιαίτερα ευαίσθητο στο άγγιγμα και τη βελόνα.
  5. Φυσικά θα πρέπει να είστε μεγαλύτεροι από 18 ετών σε ηλικία για να κάνετε τατουάζ. Αυτό παράλληλα σημαίνει ότι και η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι συμπεριφορά ενήλικου ατόμου.
  6. Μπορείτε γενικά να φέρετε κάποιον φίλο σας μαζί αλλά καλό είναι να κρατά μια απόσταση. Δεν είναι ανάγκη να σας κρατάει και το χέρι καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας του τατουάζ. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα.
  7. Απενεργοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το κινητό όποιου άλλου ατόμου έρθει μαζί σας.
  8. Δεν επιτρέπεται να φέρνετε φαγητό στο χώρο όπου πραγματοποιείται το τατουάζ. Δεν θα σας απαγορεύσει αντίστοιχα κανείς ένα μπουκαλάκι με νερό.
  9. Μην φέρνετε παιδιά στο στούντιο και επίσης μην τα αφήνετε στο αυτοκίνητο να περιμένουν. Αν είστε γονιός φροντίστε να βρείτε κάποιον να τα κρατήσει όση ώρα ο καλλιτέχνης ασχολείται με το τατουάζ σας.
  10. Εάν αρρωστήσετε ή προκύψει κάτι απρόοπτο και δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στο ραντεβού σας με τον tattoo artist, φροντίστε να ενημερώσετε και να ξαναπρογραμματίσετε το ραντεβού σας σε κάποια άλλη ημερομηνία.

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα