Η νικήτρια του διαγωνισμού του Ritual Tattoo και του tattoostudios.gr «χτύπησε» το νέο της τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 17-07-2014 στις 14:10Προβολές: 1476Ritual tattoo competition

Την ευκαιρία να «χτυπήσει» δωρεάν ένα νέο, όμορφο τατουάζ στην πλάτη της είχε η Τζένη Δρακουλάκου, η νικήτρια του σχετικού διαγωνισμού με δώρο ένα τατουάζ αξίας 100 ευρώ, που πρόσφερε το Ritual Tattoo Ζωγράφου και διοργάνωσε μέσω του Facebook το tattoostudios.gr και το GreekTattoo Magazine.

Η αναγνώστρια του tattoostudios.gr και του Greek Tattoo Magazine βρέθηκε στο Ritual Tattoo το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουλίου προκειμένου να λάβει το δώρο της, το οποίο συνοδευόταν επιπλέον και από μια δωρεάν after care κρέμα περιποίησης του τατουάζ της, μια προσφορά από την εταιρεία Panthenols.

Η επιλογή σχεδίου της Τζένης ήταν ένα φύλλο δέντρου που στη μια άκρη του μετασχηματίζεται σε ένα σμήνος από πουλιά. Το σχέδιο περιέχει επίσης το όνομα Σοφία και την ημερομηνία  30-5-2013. Όπως μας εξήγησε η Ευγενία, έκανε το συγκεκριμένο τατουάζ, το οποίο είναι και το πρώτο της, εις μνήμη της γιαγιάς της Σοφίας, την οποία υπεραγαπούσε. Δυστυχώς η γιαγιά έφυγε από τη ζωή στις 30 Μάιου του 2013, την ημερομηνία δηλαδή που αναφέρει το τατουάζ. Έτσι η Ευγενία θέλησε να δημιουργήσει κάτι επάνω της προκειμένου να της θυμίζει τη γιαγιά Σοφία.

Ritual tattoo competition

Το τατουάζ φρόντισε να «χτυπήσει» στην πλάτη της κοπέλας, ο tattoo artist του Ritual Tattoo, Κωστής Νικολάου. Το αποτέλεσμα πάνω απ’ όλα είναι αισθητικά κομψό και ξεχωριστό για τη Τζένη.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Ritual Tattoo Studio Ζωγράφου και την After Care κρέμα Panthenols για τα δώρα που προσέφεραν προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός.

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους αναγνώστε μας και χρήστες του Facebook έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για το τατουάζ. Υποσχόμαστε ότι στο άμεσο μέλλον θα προσφέρουμε πολλές ακόμη παρόμοιες ευκαιρίες με νέους διαγωνισμούς tattoo και piercing.

 

Ritual tattoo competition

Ritual tattoo competition

Ritual tattoo competition


Ritual tattoo competition

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα