Το τατουαζ πρόδωσε κακοποιό και οδήγησε στη σύλληψή του
Δημοσιεύτηκε 18-07-2014 στις 12:52Προβολές: 1358Το τατουαζ πρόδωσε κακοποιό και οδήγησε στη σύλληψή του

Το όνομα της αγαπημένης του, το οποίο είχε φροντίσει να «χτυπήσει» σε τατουαζ στο μέτωπό του, πρόδωσε μεθυσμένο, ληστή τράπεζας, ο οποίος συνελλήφθη από τις αστυνομικές αρχές λίγα λεπτά της ώρας αργότερα.

Όλα αυτά συνέβησαν στη Μεγάλη Βρετανία. Πιο συγκεκριμένα, ένας μεθυσμένος Βρετανός, μη μπορώντας να χρησιμοποιήσει την κάρτα ανάληψης χρημάτων του στο ATM της τράπεζας, λόγω της κατάστασής του, εκνευρίστηκε και μπήκε ως μαινόμενος ταύρος στην τράπεζα. Οι άνθρωποι της τράπεζας του ζήτησαν να φύγει από το υποκατάστημα της τράπεζας και τότε αυτός σήκωσε τη μπλούζα του και έβγαλε ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο από το μπροστινό μέρος του παντελονιού του, με το οποίο απείλησε τους υπαλλήλους. Στη συνέχεια αποχώρησε με άγνωστο προορισμό.

 

Τον πρόδωσε το τατουάζ

Δυστυχώς το τατουάζ που έχει φροντίσει να κάνει στο παρελθόν, στο ιδιαίτερα «διακριτικό σημείο» του μετώπου του, πρόδωσε τον δράστη και περίπου μισή ώρα αργότερα βρετανοί αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ουσιαστικά δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τους αστυνομικούς να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, καθώς αυτός έχει ένα τέτοιο, πολύ χαρακτηριστικό τατουάζ σε εμφανές σημείο.

Ο ευέξαπτος και μεθυσμένος «μαχαιροβγάλτης» είχε φροντίσει στο παρελθόν να γράψει το όνομα της αγαπημένης του Annette στο μέτωπό του με ένα τατουαζ.

Τελικά ο Patrick Revins καταδικάστηκε σε 27 μήνες φυλάκιση, αφού αυτή εκτός των άλλων ήταν η δεύτερη φορά που είχε συλληφθεί να έχει στην κατοχή του μαχαίρι.

Έτσι ο έρωτάς ήταν τελικά εκείνος που πρόδωσε τον άνδρα. Μπορεί να λένε ότι ο έρωτας είναι τυφλός, ωστόσο με τόσο χαρακτηριστικό τατουαζ, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι στο μέτωπο, είναι δυστυχώς δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος…

 

Το τατουαζ πρόδωσε κακοποιό και οδήγησε στη σύλληψή του

Η τράπεζα στην οποία εισέβαλε ο δράστης

 

 

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα