Δύο διεθνή Tattoo Conventions στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο!
Δημοσιεύτηκε 18-07-2014 στις 21:00Προβολές: 1352Salonica International Tattoo Conventions

Ενώ εδώ και 8 χρόνια η Αθήνα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον του τομέα του επαγγελματικού tattoo όσον αφορά την πραγματοποίηση μιας μεγάλης διοργάνωσης του χώρου, ξαφνικά, μέσα σε λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκαν όχι ένα, αλλά δύο διεθνή conventions στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

 

Το 1st International Tattoo Convention – “Thessalonink”

Η αρχή έγινε πριν λίγες εβδομάδες με την ανακοίνωση του 1st International Tattoo Convention “Thessalonink”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014, στο χώρο της Αποθήκης Γ, στο λιμάνι. Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή πολλών ελλήνων καλλιτεχνών και στούντιο του χώρου, απ’ όλη την  Ελλάδα και προχωρούν στην τακτοποίηση όλων των απαραίτητων λεπτομερειών για τη διοργάνωση του event.

Το ότι κάποια στιγμή και η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να διοργανώσει κάτι αξιόλογο στο χώρο του τατουάζ ήταν αναμενόμενο, όμως το ότι τελικά θα είχαμε την πραγματοποίηση δύο μεγάλων διεθνών conventions μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών στη Θεσσαλονίκη, ήταν σίγουρα κάτι που λίγοι είχαμε φανταστεί.

1st International Tattoo Convention Thessalonink

 

Το 1st Balkan Tattoo Convention

Το απόγευμα της Παρασκευής 18 Ιουλίου η “Red and White Productions”, διοργανωτές της σειράς των 8 International Tattoo Conventions ανακοίνωσαν την πραγματοποίηση του 1st Balkan Tattoo Convention στη Θεσσαλονίκη. Το Convention θα λάβει χώρα στο Porto Palace Hotel. Παρότι είναι λογικό να μην υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι βέβαιο ότι το event θα κινηθεί στα πολύ επιτυχημένα πρότυπα του Convention της Αθήνας, καθώς υπάρχει σίγουρα η εμπειρία των προηγούμενων ετών και διοργανώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες και για τις δύο διοργανώσεις θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σε λίγο καιρό η Θεσσαλονίκη θα γίνει η πρωτεύουσα του διεθνούς χώρου του tattoo και ότι ο χώρος θα βιώσει ένα θερμό καλοκαίρι και φθινόπωρο με την προετοιμασία και την πραγματοποίηση δύο τόσο μεγάλων διοργανώσεων.

Θα σας κρατάμε ενήμερους…

 

1st Balkan Thessaloniki Tattoo Convention

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα