Γέμισε το πρόσωπό του με χαζά τατουάζ για να γίνει διάσημος
Δημοσιεύτηκε 20-07-2014 στις 20:15Προβολές: 1429vin loss tattoo

Γεμάτο με φράσεις-σλόγκαν με τατουάζ γέμισε το πρόσωπό του ένας νεαρός από το Μόντρεαλ του Καναδά, προκειμένου να γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο. Παρότι η ιδέα φαντάζει ιδιαίτερα χαζή και κακόγουστη, φαίνεται πως μάλλον τα κατάφερε.

Όλοι χρησιμοποιούν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν και να γίνουν διάσημοι και άλλοι, όπως ο Βιν Λος, απλά κάνουν χαζά τατουάζ στο πρόσωπό τους. Ο νεαρός Καναδός κάλυψε ολόκληρο το πρόσωπό του και τον λαιμό του με 24 συνολικά τατουάζ και στη συνέχεια άρχισε να περνά και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως είναι τα χέρια, το στήθος και το στομάχι του. Έφτασε μάλιστα ακόμη και στο σημείο να προσθέσει στο σώμα του και ψεύτικες τρίχες.

Ο Βινς που εργάζεται ως μοντέλο στον Καναδά μάλλον πιστεύει ότι η κακή δημοσιότητα είναι δημοσιότητα, διότι γενικότερα το επίτευγμά του αυτό δεν έχει σχολιαστεί με πολύ θετικά λόγια από τα παγκόσμια Μέσα Μαζική Ενημέρωσης.


Οι φράσεις των τατουάζ

Πώς βέβαια να σχολιαστεί θετικά ένα τέτοιο κακόγουστο εγχείρημα με φράσεις που όπως «Φωνάξτε το όνομά μου», «ο διασημότερος» και άλλα, που εκφράζουν αναμφίβολα την απελπισμένη του επιδίωξη για δημοσιότητα;

Ερωτώμενος σχετικά με τις φράσεις των τατουάζ, ο Βινς απάντησε ότι οι συγκεκριμένες λέξεις δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο και ότι η μόνη του επιδίωξη ήταν να τον κοιτάζει ο κόσμος.

Στο παρακάτω βίντεο ο Βινς αποδεικνύει ότι τα τατουάζ του είναι αληθινά, καθώς ήταν αρκετοί εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι δημιούργησε ψεύτικα τατουάζ με σκοπό τη δημοσιότητα.


vin loss tattoo

vin loss tattoo

vin loss tattoo

vin loss tattoo

vin loss tattoo

vin loss tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα