Το νέο τατουαζ του Γιώργου Πρίντεζη
Δημοσιεύτηκε 21-07-2014 στις 14:11Προβολές: 1483Άλλο ένα τατουαζ πρόσθεσε στη συλλογή του ο αστέρας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είναι γνωστό ότι η δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το μπάσκετ είναι τα τατουαζ.

Ο μπασκετμπολίστας έχει φροντίσει να γεμίσει με σχέδια μεγάλο μέρος του σώματός του και φαίνεται πως βρήκε αυτή τη φορά ένα κενό στο εσωτερικό του δεξιού του χεριού για να «χτυπήσει» σε τατουαζ μια γυναικεία μορφή.

Για το σχέδιο αυτό ο Γιώργος εμπιστεύτηκε τον καταξιωμένο Κώστα “Proki”, που έφερε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο την επιθυμία του διεθνούς μπασκετμπολίστα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται αυτή την περίοδο σε διακοπές, μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ για το μουντομπάσκετ. Μέχρι τότε θα μπορέσει να χαρεί τις διακοπές του, αλλά με προσοχή στη θάλασσα και στον ήλιο γιατί ακόμη είναι πολύ «φρέσκο» το νέο τατουαζ του νεαρού αθλητή.

 

Πρίντεζης τατουαζ

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα