Άγριο ξύλο για τις τιμές των τατουάζ στο Φαληράκι της Ρόδου!
Δημοσιεύτηκε 23-07-2014 στις 13:30Προβολές: 1350Ξύλο για τις τιμές των τατουάζ στο Φαληράκι της Ρόδου!

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το Σάββατο 19 Ιουλίου στο Φαληράκι της Ρόδου όταν δύο ιδιοκτήτες tattoo studio της περιοχής ήρθαν στα χέρια και αλληλοτραυματίστηκαν, προκαλώντας επίσης υλικές φθορές σε καταστήματα. Όλα αυτά με αφορμή τις τιμές των τατουάζ.

Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα της Ρόδου, «Δημοκρατική», οι δύο άνδρες ηλικίας 41 και 43 ετών είναι υπήκοοι Αλβανίας και ιδιοκτήτες tattoo studio σε πολύ κοντινά σημεία. Το μεσημέρι της 19ης Ιουλίου κατά τις 15.40 τα επεισόδια ξεκίνησαν με μια λεκτική διαμάχη, καθώς ο ένας άνδρας κατηγορούσε τον άλλο για αθέμιτο ανταγωνισμό, γιατί όπως υποστήριζε, ο δεύτερος έριχνε επίτηδες σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οδός Ερμού στο Φαληράκι δεν άργησε να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, καθώς οι όποιες διαφορές των δύο πλευρών τους έφεραν στα χέρια. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος δράστης χτύπησε το δεύτερο με ρόπαλο στο σώμα, ενώ παράλληλα έριξε και πέτρες στο κατάστημά του προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.

Από την πλευρά του ο δεύτερος δράστης χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον πρώτο, με τη βοήθεια των δύο υπαλλήλων του και τη χρήση ροπάλων. Επιπλέον ο δεύτερος δράστης κατηγορείται από τον πρώτο ότι τον δάγκωσε στα πλευρά!

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου αλληλομηνύθηκαν και πλέον η υπόθεση θα προχωρήσει στις δικαστικές αίθουσες. Αν δεν έχουμε μέχρι τότε άλλα «θερμά επεισόδια» στο συγκεκριμένο σήριαλ.

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα