Νέο προϊόν αντηλιακής προστασίας των τατουάζ σας από την Panthenols
Δημοσιεύτηκε 23-07-2014 στις 15:44Προβολές: 1381panthenols sun screen tattoo

Ένα νέο αντηλιακό, ιδανικό για την προστασία των τατουάζ από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου λανσάρει με επιτυχία από το φετινό καλοκαίρι η ελληνική εταιρεία Panthenols.

Μετά την επιτυχία της aftercare κρέμας για τατουάζ που διαθέτει στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε πολλές ακόμη χώρες του εξωτερικού, η Panthenols, δημιούργησε ένα ακόμη ιδιαίτερα απαραίτητο προϊόν για την προστασία όχι μόνο των πολύτιμων τατουάζ στο σώμα σας, αλλά και του ίδιου του δέρματός σας.

Η νέα αντηλιακή κρέμα της Panthenols έχει δείκτη προστασίας 50+ και είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύει το δέρμα σας, αλλά παράλληλα να κρατά αναλλοίωτα και τα χρώματα των τατουάζ που ως γνωστόν με το πέρας του χρόνου και κυρίως με την επίδραση του ήλιου, ξεθωριάζουν, με αποτέλεσμα να χάσουν το χρώμα τους και τις λεπτομέρειές τους.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για κάθε λάτρη των τατουάζ, έχει πολύ ωραία υφή κρέμας που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα επάνω στο δέρμα, ενώ είναι επίσης και αδιάβροχο.

Εμπιστευτείτε το όνομα Panthenols για την φροντίδα και την προστασία των τατουάζ σας.

 

panthenols tattoo

 

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα