Τατουάζ με την Αγιά Σοφιά από τον Στέφανο Αθανασιάδη
Δημοσιεύτηκε 25-07-2014 στις 15:43Προβολές: 1497Ανανεωμένος από τις διακοπές του γύρισε στη Θεσσαλονίκη ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν έκλεψε την παράσταση κάποιο νέο τατουάζ, όπως μας έχει συνηθίσει ο παίκτης αν και φαίνεται διατεθημένος να συνεχίσει την αγάπη του, προσθέτοντας μέσα στη χρονιά νέα σχέδια, πιθανότατα στα πόδια. Σίγουρα το τατουάζ που ξεχωρίζει για τον ίδιο, είναι στη δεξιά του πλευρά και απεικονίζει την Αγιά Σοφιά με την ελληνική σημαία.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αποδειχθεί σε μεγάλο fan των τατουάζ, καθώς στο σώμα του υπάρχουν πολλά τατουάζ με διάφορα σχέδια, ιδιίως στον κορμό και στα χέρια. Όσον αφορά το τατουάζ με την Αγιά Σοφιά, ο "Κλάους" επέλεξε το συγκεκριμένο σχέδιο, θέλωντας μάλλον να δείξει τη σχέση της ομάδας του με την Κωνσταντινούπολη, όπου ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό στοιχείο που άλλωτε ζούσε εκεί.

 

Πολύ σύντομα ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα μας εκπλήξει με κάποιο νέο τατουάζ.


 

Παναγιώτης Γλύκος tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα