Απόλυση Βρετανίδας με αφορμή ένα τατουάζ στο πόδι της
Δημοσιεύτηκε 26-07-2014 στις 14:39Προβολές: 1413tattoo work

Τη δουλειά της έχασε 38χρονη υπάλληλος στη Βρετανία, όταν η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να τη διώξει από την εργασία της, λόγω του ότι είχε σε εμφανές σημείο στο πόδι της ένα μικρό τατουάζ με μια πεταλούδα.

Παρά το γεγονός ότι σε κάποια ζητήματα όπως αυτό η βρετανική κοινωνία είναι αρκετά διαλλακτική, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της Jo Perkins, η οποία ενημερώθηκε από την εταιρεία Salisbury FM στην οποία εργαζόταν ότι έληξε η σύμβασή της εξαιτίας του τατουάζ στο πλάι του αριστερού της ποδιού.

Η Perkins, η οποία σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά των πρώην εργοδοτών της, υποστηρίζει ότι το τατουάζ της είναι εμφανές μόνο όταν φοράει φόρεμα και προσθέτει πως με ένα ζευγάρι κάλτσες το τατουάζ μπορεί να καλυφθεί, αναφέροντας όμως ταυτόχρονα ότι δεν θα κάνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι σοβαρή επαγγελματίας.

Από την πλευρά του ο κος Ed Sweles, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε ότι δεν υπάρχει απαγόρευση της εταιρείας ώστε το προσωπικό να μην έχει τατουάζ, αλλά επισήμανε ότι η επιχείρηση έχει ένα συγκεκριμένο προφίλ και θέλει όλα τα τατουάζ των εργαζομένων να είναι καλυμμένα με ρούχα.

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στα βρετανικά δικαστήρια αν και δικηγόροι που εξειδικεύονται σε εργασιακά θέματα αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι δύσκολο να δικαιωθεί, από τη στιγμή που η πρόσληψή της είχε γίνει μέσω συμβολαίου με πρακτορείο και όχι άμεσα.

Η Perkins πάντως αναφέρει ότι έχει εργαστεί σε πολλές εταιρείες με το τατουάζ στο πόδι της, χωρίς προβλήματα και υπενθυμίζει ότι η Samantha, η σύζυγος του Βρετανού Πρωθυπουργού David Cameron, έχει φωτογραφηθεί πάμπολλες φορές με ένα τατουάζ δελφινιού στον δεξί της αστράγαλο.

tattoo work

tattoo work

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα