Με εμφανές τατουάζ αφιερωμένο στον πρώην άντρα της, ποδοσφαιριστή Ασλέι Κόουλ, παντρεύτηκε ξανά η Σέριλ Κόουλ
Δημοσιεύτηκε 27-07-2014 στις 13:42Προβολές: 1398Cole tattoo

Φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι της πρώην συζύγου του Βρετανού ποδοσφαιριστή της  Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας, Άσλει Κόουλ, η οποία πριν λίγο καιρό παντρεύτηκε εκ νέου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Το ιδιαίτερο στοιχείο των φωτογραφιών είναι ένα τατουάζ της νύφης, που κάποτε ήταν αφιερωμένο στον ποδοσφαιριστή και το οποίο η Σέρι δεν φρόντισε να αφαιρέσει από το λαιμό της πριν το γάμο, ούτε να το καλύψει με κάποιον τρόπο.

Έτσι ο γάμος της Σέριλ Κόουλ με τον νέο εκλεκτό της καρδιάς της, Ζαν Μπερνάρντ Φερνάντεζ Βερσινί, ο οποίος μάλιστα τελέστηκε μυστικά, μάλλον αποτέλεσε δευτερεύουσα είδηση για τα βρετανικά και τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Στην επικαιρότητα ήρθε πάλι η σχέση του Άσλεϊ με την Σέρι, καθώς σε νύφη είχε εμφανές στις περισσότερες φωτογραφίες το τατουάζ στον αυχένα της, που κάποτε είχε δημόσια αφιερώσει στον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και πρώην σύζυγό της.

Μάλλον αποδεικνύεται μάλλον για άλλη μια φορά ότι τα τατουάζ θέλουν πολύ περισσότερο χρόνο για να σβήσουν από τα συναισθήματα.

Cole tattoo

Cole tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα