Δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα τατουάζ με τον Λεμπρόν Τζέιμς οι οπαδοί του Μαϊάμι
Δημοσιεύτηκε 28-07-2014 στις 12:49Προβολές: 1365Λεμπρόν Τζέιμς tattoo

Η επιστροφή του αστέρα του NBA Labron James στο Κλίβελαντ αποτελεί σίγουρα τη μεγαλύτερη είδηση για τους λάτρεις του αθλήματος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όχι μόνο. Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και αντιδράσεις, κυρίως ανάμεσα σε οπαδούς του Μαϊάμι, όπου έπαιζε ο Λεμπρόν τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, αλλά και του Κλίβελαντ, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, έπαιξε για επτά σεζόν και πλέον επιστρέφει.

Με την πρώτη αποχώρηση δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν απογοητευτεί και σε πολλές περιπτώσεις εκνευριστεί με τη μεταγραφή του παίκτη, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε εκδηλώσεις αντίδρασης όπως κάψιμο της φανέλας του αθλητή, coverup σε τατουάζ και πολλά ακόμη. Πόσο τραγικό όμως είναι να είσαι οπαδός του Κλίβελαντ, να έχεις τατουάζ του Λεμπρόν και να αποφασίζεις να το αφαιρέσεις από την στενοχώρια σου, ενώ 4 χρόνια αργότερα να μαθαίνεις ότι ο αθλητής επιστρέφει και θα ξαναφορέσει τη φανέλα της αγαπημένης σου ομάδας… Απίστευτο θα πει κανείς, όμως είναι πολλές αυτές οι περιπτώσεις.

Αντίστοιχα φαινόμενα φαίνεται πλέον ότι επαναλαμβάνονται αυτή τη φορά από τους οπαδούς των Χιτ, καθώς ο Λεμπρόν, λόγω της κλάσης και της προσωπικότητάς του αγαπήθηκε αμέσως από τους οπαδούς του Μαϊάμι. Πλέον όμως τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα.

Τι θα κάνει τώρα για παράδειγμα ο οπαδός που «χτύπησε» στην πλάτη του ένα τεράστιο τατουάζ με την εικόνα του Λεμπρόν με τη φανέλα του Μαϊάμι; Να κάνει αφαίρεση ή coverup σε όλη αυτή την επιφάνεια; Και αν τελικά ο Λεμπρόν ξαναεπιστρέψει; Άλλωστε οι οπαδοί του Κλίβελαντ δεν το πίστευαν, αλλά τελικά συνέβη.

Δύσκολες στιγμές και αποφάσεις για οπαδούς…

Λεμπρόν Τζέιμς tattoo

Λεμπρόν Τζέιμς tattoo

Λεμπρόν Τζέιμς tattoo

Λεμπρόν Τζέιμς tattoo

Λεμπρόν Τζέιμς tattoo

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα