Πατέρας άφησε την κόρη του με ένα περίστροφο για προστασία, προκειμένου να μην χάσει το ραντεβού του για τατουάζ
Δημοσιεύτηκε 29-07-2014 στις 13:54Προβολές: 1347πατέρας κορίτσι τατουαζ

Στην απόφαση να δώσει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες στη εντεκάχρονη κόρη του προκειμένου να το χρησιμοποιήσει για προστασία, αν χρειαζόταν, όσο θα ήταν μόνη στο σπίτι, κατέληξε πατέρας στις Η.Π.Α., που δεν ήθελε να ακυρώσει ή να αναβάλει το ραντεβού που είχε κλείσει με τον tattoo artist.

Ο 42χρονος Τζον Ρουίς από το Αλμπακέρκι των Η.Π.Α. είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον tattoo artist του προκειμένου να «χτυπήσει» ένα νέο τατουάζ στο κεφάλι του. Ωστόσο, ο άνδρας δεν φρόντισε να βρει κάποιον άνθρωπο να μείνει με τη μικρή του κόρη όσο θα έλειπε, ούτε είχε τη δυνατότητα να την πάρει μαζί του στο tattoo studio.

Η λύση του Ρουίς που δεν ήθελε να αναβάλει το ραντεβού του ήταν λοιπόν να δώσει στην κόρη του ένα όπλο, ώστε εκείνη να το χρησιμοποιήσει αν χρειαστεί για την προστασία της. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τις Η.Π.Α, τόσο όσον αφορά την εγκληματικότητα, όσο κυρίως τη νοοτροπία των ανθρώπων που έχουν τα όπλα για παιχνίδι, με τις όποιες τραγικές επιπτώσεις έχουμε παρακολουθήσει στις ειδήσεις κάθε φορά.

Πάντως το θέαμα του μικρού παιδιού με το όπλο, στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών που διαμένει με τον πατέρα της, προκάλεσε αναστάτωση στους γείτονες, που κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τελικά συνέλαβε τον 42χρονο πατέρα.

Ευτυχώς για τον ίδιο είχε τουλάχιστον προλάβει να ολοκληρώσει το νέο του τατουάζ στο κεφάλι, με μια φράση που αναφέρει: «In God I Trust» (Στο θεό που Εμπιστεύομαι).

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα