Η Katy Perry ανέβασε βίντεο με το νέο της piercing στη μύτη
Δημοσιεύτηκε 18-08-2014 στις 12:51Προβολές: 1465kate perry piercing

Η Katy Perry απόδειξε πριν λίγες ημέρες ότι έχει τη διάθεση να μοιραστεί τα πάντα με τους θαυμαστές της, όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram και στο οποίο εμφανίζεται καθαρά η διαδικασία του piercing που πραγματοποίησε στη μύτη της.

Η 29χρονη τραγουδίστρια μάλλον αποφάσισε ότι χρειάζεται μια ακόμη τρύπα στο σώμα της και για τον λόγο αυτόν επέλεξε να προχωρήσει σε ένα piercing στη γλώσσα της. Στη συνέχεια κοινοποίησε την εμπειρία της αυτή σε 6,7 εκατομμύρια θαυμαστές της στο κοινωνικό δίκτυο Instagram. Παρότι δεν παρουσίασε το τελικό αποτέλεσμα του piercing, θέλησε να δείξει στους θαυμαστές της τη διαδικασία στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί προκειμένου να κάνει την τρύπα στη μύτη της. Η Katy μάλιστα φάνηκε σε πολύ καλή διάθεση, λέγοντας μάλιστα και αστεία, θυμούμενη κάποια περιστατικά από την εφηβική της ζωή:

«Την τελευταία φορά που έκανα κάτι τέτοιο, το έκανα μόνη μου με μια παραμάνα και ένα παγάκι, σε ηλικία 13 ετών. Αυτή τη φορά αισθάνθηκα ότι θα ήταν καλύτερα να το αφήσω στα χέρια κάποιου επαγγελματία. Συγνώμη μαμά (ξανά).»

Φυσικά ένα απλό piercing στη μύτη δεν είναι το πιο περίεργο και extreme πράγμα που έχει πραγματοποιήσει η νεαρή τραγουδίστρια. Βέβαια ορισμένοι θαυμαστές της στο Instagram φαίνεται να σοκαρίστηκαν ρωτώντας γιατί πήρε αυτή την απόφαση, ενώ βέβαια πολλοί άλλοι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το γεγονός, που είναι σίγουρα πλέον πολύ απλό και καθημερινό.


)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα