Πως ένα τατουαζ μπορεί να σας σώσει από… καρχαρίες
Δημοσιεύτηκε 20-08-2014 στις 11:49Προβολές: 1385liverpool tattoo

Από το στόμα καρχαριών γλύτωσε Αυστραλός, ο οποίος βρέθηκε να παλεύει με τα κύματα της θάλασσας για 19 ολόκληρες ώρες. Όπως ανέφερε μετά τη διάσωσή του, η ανάμνηση του γιου του και ένα τατουαζ της Liverpool τον βοήθησαν να επιβιώσει μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Ο Kim Thomsen μίλησε πριν λίγο καιρό στα αυστραλιανά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας του, για την τραγική περιπέτεια που βίωσε το καλοκαίρι του 2012 και η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους από πνιγμό ο ανιψιός του και ένα ακόμη άτομο.

Ο τυχερός μέσα στην ατυχία του άνδρας δήλωσε ότι είχε πάει για ψάρεμα με τον 23χρονο ανιψιό του Sean Coffey και τον 24χρονο φίλο του Bryce Wepper, στη θαλάσσια περιοχή Leeman που βρίσκεται στην Δυτική Αυστραλία όταν δύο τεράστια κύματα χτύπησαν τη βάρκα των τριών ψαράδων.

Οι τρεις τους πετάχτηκαν έξω από τη βάρκα, ενώ η βάρκα τους βυθίστηκε από το δεύτερο κύμα πριν ακόμη προλάβουν να βρουν κάποιο σωσίβιο ή άλλο βοηθητικό μέσο. Όπως ανέφερε ο Kim, ο ανιψιός του προσπάθησε να κολυμπήσει προς ένα κοντινό νησάκι, την ώρα που οι δύο άλλοι άντρες αποφάσισαν να κολυμπήσουν με τη φορά του θαλάσσιου ρεύματος. Το σώμα του Sean δεν βρέθηκε ποτέ, ενώ ο Bryce τελικά βρέθηκε πνιγμένος αφού δεν κατάφερε να παραμείνει κοντά στον Kim και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα απομακρύνθηκε από αυτόν.

liverpool tattoo

Το τατουαζ

Ο Kim, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της αγγλικής Liverpool, βρέθηκε τελικά μετά από 19 ώρες μεσοπέλαγα σε μια περιοχή όπου ζουν καρχαρίες και διασώθηκε από ελικόπτερο τηλεοπτικού καναλιού. Αρχικά ο Kim είχε επηρεαστεί πολύ αρνητικά ψυχολογικά και δεν έκανε πολλές αναφορές για το τραγικό συμβάν, όμως αργότερα ανέφερε ότι οφείλει τη ζωή του στο τατουάζ της Liverpool που έχει χτυπήσει στο μπράτσο του και στο σλόγκαν της αγγλικής ομάδας: “You’ll Never Walk Alone” που στα ελληνικά θα μεταφράζαμε ελεύθερα σε κάτι σαν «Ποτέ δεν θα περπατήσεις μόνος σου».

Όπως ανέφερε ο Kim, είχε σαν στόχο του να επιβιώσει προκειμένου να μπορέσει να δει ξανά το γιο του, ο οποίος έχει ακριβώς το ίδιο τατουαζ στο σώμα του. Επίσης καθώς κολυμπούσε και κινούσε τα χέρια του, δήλωσε ότι έβλεπε συνεχώς το τατουαζ στο μπράτσο του, πράγμα που του έδινε περισσότερο κουράγιο να συνεχίσει και να μην εγκαταλείψει τον δύσκολο αγώνα.

liverpool tattoo

Πλάνο του Kim από τη διάσωσή του από το ελικόπτερο

 

 

liverpool tattoo

Στην περιοχή που βρέθηκε ο Kim ζουν σφυροκέφαλοι καρχαρίες

 

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα