Μια πρωτότυπη πρόταση γάμου με tattoo
Δημοσιεύτηκε 21-08-2014 στις 12:48Προβολές: 1407monique tattoo

Έχουμε σίγουρα κατά καιρούς δει αρκετές πρωτότυπες και έξυπνες προτάσεις γάμου από άτομα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Αντί για την κλασική προφορική ερώτηση: «Θα με παντρευτείς;», ένας Καναδός αποφάσισε να ρωτήσει την αγαπημένη του γραπτώς, κάνοντας μάλιστα το ερώτημα τατουάζ στο πόδι του.

Πρόκειται για το Bryan Burles από τον Καναδά ο οποίος ήθελε από καιρό να κάνει την πρόταση γάμου στην κοπέλα του, Monique Deslauriers. Ως λάτρης των tattoo ο Bryan αποφάσισε να χτυπήσει μια καρδιά στην οποία να ρωτά την αγαπημένη του αν δέχεται να τον παντρευτεί.

monique tattoo

Ο Bryan είχε ενημερώσει την κοπέλα του ότι είχε κλείσει ραντεβού για να κάνει ένα νέο τατουάζ στο πόδι του, ακριβώς πάνω από το γόνατο, ωστόσο είχε πει ψέματα αναφέροντας ότι το σχέδιο θα αναπαριστούσε το κεφάλι ενός λύκου.

Ο νεαρός πραγματοποίησε όμως αντί του λύκου ένα τατουάζ σε σχήμα καρδιάς και μέσα σε αυτό έγραψε την ερώτηση «Monique, θα με παντρευτείς;» (Monique, will you marry me?). Όταν η Monique τελικά επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά, ο Bryan την πήγε μια βόλτα στην παραλία του Βανκούβερ, προκειμένου να της παρουσιάσει το νέο του τατουάζ. Ωστόσο αντί για τον λύκο που περίμενε να δει, η Monique είδε το σχέδιο σε σχήμα καρδιάς και την επίμαχη ερώτηση του αγαπημένου της.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έκπληξης η Monique απάντησε θετικά. Ελπίζουμε οι δύο τους να ζήσουν ευτυχισμένοι και να μην αναγκαστεί ο Bryan κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα να προχωρήσει στη διαδικασία αφαίρεσης του τατουάζ του λόγω κάποιου διαζυγίου.

monique tattoo

monique tattoo

monique tattoo

monique tattoo

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα