Δεν έγινε δεκτός στο Ντουμπάι λόγω piercing
Δημοσιεύτηκε 22-08-2014 στις 13:00Προβολές: 1345rolf tattoo dubai

Το εμιράτο το Ντουμπάι θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο ανεκτικά, φιλελεύθερα  και προοδευτικά κράτη του αραβικού κόσμου. Αυτό το γεγονός ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του κατόχου του παγκόσμιου ρεκόρ piercing, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Ντουμπάι, λίγες μόλις ώρες μετά την άφιξή του.

Ο Ρόλφ Μπούχολζ είναι ο επίσημος κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για τα περισσότερα piercing, καθώς διαθέτει 453 τρύπες στο πρόσωπο και στο υπόλοιπό του σώμα, πέρα από τα εμφυτεύματα που έχει τοποθετήσει κάτω από το δέρμα του. Κατέχει το συγκεκριμένο ρεκόρ από το 2012, κάτι που όπως έχει αναφέρει ο ίδιος του έχει προσφέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

Τα piercing και η μαύρη μαγεία

Ο Γερμανός κάτοχος του ρεκόρ βρέθηκε το φετινό καλοκαίρι στο Ντουμπάι, προκειμένου να κάνει την εμφάνισή του σε σόου ξενοδοχείου.

Δυστυχώς ο Ρόλφ φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι ενημερώθηκε από τις Αρχές ότι δεν γινόταν δεκτός και πως θα έπρεπε άμεσα να εγκαταλείψει το μέρος. Παρά τις ενέργειες μάλιστα του μάνατζερ του ξενοδοχείου, δεν έγινε εφικτό να εξασφαλιστεί άδεια εισόδου από το τμήμα Αλλοδαπών.

Τελικά ο Γερμανός ρέκορντμαν, που διαθέτει 158 piercing μόνο γύρω από τα χείλη του, αναγκάστηκε να επιβιβαστεί με πτήση αεροπλάνου με προορισμό της Κωνσταντινούπολη. Η αιτιολογία για την άρνηση εισόδου στη χώρα από τις Αρχές, όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter ήταν ότι υπήρχε κίνδυνος ότι θα ασκήσει μαύρη μαγεία…

Ρολφ τατουαζ Ντουμπάι

 

«Δεν ξαναέρχομαι στο Ντουμπάι»

Ο 53χρονος Ρόλφ αρκέστηκε τελικά να χαρακτηρίσει ανόητους τους ανθρώπους του αεροδρομίου του Ντουμπάι και να αναφέρει πως ορκίστηκε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο Ντουμπάι στο μέλλον.

Πάντως οφείλουμε να σημειώσουμε ότι στο ξενοδοχείο που είχε προγραμματιστεί αρχικά να κάνει την εμφάνισή του ο Ρόλφ, φιλοξενούνται συχνά παρόμοια σόου, χωρίς να έχουν προκύψει αντίστοιχα προβλήματα μέχρι σήμερα.

Ρολφ τατουαζ Ντουμπάι

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα