Το τατουάζ στον αυχένα και στην πλάτη της Μαριάντας Πιερίδη
Δημοσιεύτηκε 26-08-2014 στις 12:09Προβολές: 1351Πιερίδη τατουάζ

Ιδιαίτερη αδυναμία στα τατουάζ έχει η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη, η οποία διαθέτει πολλά σχέδια tattoo σε όλο της το σώμα. Το τελευταίο της απόκτημα ένα μεγάλο, έγχρωμο τατουάζ στον αυχένα και στην πλάτη της.

Για να είμαστε πιο ακριβείς το συγκεκριμένο τατουάζ δεν είναι καινούργιο. Η δημοφιλής τραγουδίστρια το έχει καιρό στο σώμα της, απλά πρόσφατα αποφάσισε να το «αναβαθμίσει» μετατρέποντας το από ασπρόμαυρο σε έγχρωμο.

Η Μαριάντα επέλεξε για τη δουλειά αυτή τον tattoo artist Πέτρο «angelfox» στο Black Diamond Tattoo στη Γλυφάδα και σίγουρα φαίνεται ότι έμεινε ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα η Μαριάντα έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και στούντιο με πολύ θετικές εμπειρίες, οπότε δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη για τον ποιον θα εμπιστευόταν για το τατουάζ της.

Το σχέδιο ξεκινά ουσιαστικά από το ύψος του αυχένα και καταλήγει στην πλάτη της, ενώ σε αυτό απεικονίζονται χρωματιστά λουλούδια, δίνοντας μια πολύ ευχάριστη εικόνα και χαρούμενη διάθεση στο όλο σχέδιο. Η Μαριάντα φρόντισε φυσικά να παρουσιάσει το νέο της απόκτημα στους θαυμαστές σας στο Instagram και εμείς με τη σειρά μας το παρουσιάζουμε σε εσάς. Στα σχόλιά της μάλιστα αναφέρει: «Το παλιό μου tattoo “άνθισε”…».

 

)

Σχολιάστε...
Γράψτε τα σχολιά σας για το παραπάνω άρθρο.

Κορυφαία στούντιο & συνεργάτες
Επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες των συνεργατών μας

Πρόσφατα Tattoo Studios
Studio που προσθέσαμε στον κατάλογό μας το τελευταίο διάστημα

Thrix Mix Hair & Skin Ηράκλειο Line Tattoo Ιωάννινα Olde Lane Tattoo Ηγουμενίτσα Cosmetictatau Πάτρα Tattools Art Gallery Αιγάλεω Kefalonia Tattoo Gallery Αργοστόλι Next Level Tattoo Κατερίνη INK MASTER Ηλιούπολη

Tattoo of the day 26-11-2015
by Lazaros Skaze of El Paso Tattoo Καλλιθέα